SEARCH
Despre noi

Despre noi

About Fashion Street este despre FASHION, FRIENDSHIP AND FUN! 

Noi suntem Andreea Scarlat si Caterina Ratoi, iar in prezent About Fashion Street este spatiul in care reusim sa ne petrecem timpul impreuna, chiar daca ne despart aproximativ 650 de km.

Iata cum a inceput povestea noastra!

In timpul facultatii si al masterului de Marketing esti antrenat zi de zi in diverse proiecte si diverse echipe, care mai de care mai provocatoare. Unul dintre proiectele noastre la Web Design a fost sa realizam interfata pentru un site. Si pentru ca majoritatea proiectelor le faceam impreuna, ne-a gandit sa alegem o tema pentru acest proiect care sa ne faca placere si sa ne reprezinte. Asa a luat nastere ideea Iasi Fashion Street, pe care ulterior am implementat-o in proiectul – blogul IFS. 

Am inceput activitatea de blogging pe Iasi Fashion Street, un blog de fashion  care reuneste fotografii ale street style-ului iesean, fotografii de personal style, reportaje de stil cu ieseni, tendinte ale sezonului, propuneri de tinute si articole vestimentare.
Pentru ca in prezent locuim: Caterina in Timisoara si Andreea in Iasi, Iasi Fashion Street s-a transformat in blogul About Fashion Street, un spatiu in care prietenia noastra si pasiunea pentru moda isi desfasoara activitatea.
Si pentru ca suntem pozitionate strategic, de la Est la Vest, va vom tine la curent cu cele mai noi evenimente, tendinte in street style si beauty, pe o platforma noua, fresh si plina de dinamism!
ENJOY
ABOUT FASHION STREET

 

Contact Me