SEARCH

Black & White Outfit cu fusta pantalon

Black & White Outfit cu fusta pantalon

Daca nu te poti hotari daca esti in tabara femeilor care prefera fustele sau a celor care prefera pantalonii, iata cu designerii ne-au ajutat si ne-au propus o combinatie dintre cele doua, o combinatie castigatoare, care a atras multe adepte. Fusta pantalon se numara printre cele mai versatile si comode piese vestimentare.

Printre primele aparitii ale acestui obiect vestimentar au fost in jurul anilor 1930 si imediat au fost adoptati de prima linie a doritoarelor de emnacipare. In 1960 isi fac aparitia pantalonii “palazzo”, care devin repede o tendinta. Pantalonii “palazzo” sunt largi incepand de la sold, fiind usor sa-i confunzi cu o fusta larga.

Fustele pantalon mai sunt numite si “cullotes”, daca au o lungime medie, mai jos de genunchi, chiar pana la jumatate gambei.

Sincer, eu m-am indragostit de comoditatea acestei fuste pantalon pentru ca ofera foarte multa lejeritate in miscare si in plus mi se pare ca alcatuieste un outfit chic. Modelul ales de mine este semnat Giorgal, un designer roman pe care il gasesti cu mai multe creatii pe site-ul Noi 9, unde mai gasesti multe alte propuneri interesante made in Ro. Recomand cu drag acest site deoarece la toate articolele comandate de la ei am remarcat materiale calitative si atentie la detalii.

Am purtat:

Fusta Pantalon Giorgal by Noi 9 – click AICI

Tricou Factcool

Sandale Tezyo

Kisses,

Caterina

 

You May Also Like

Leave a Reply

*