SEARCH

Stilul boho pentru o escapada in natura

1
Stilul boho pentru o escapada in natura
1Bonprix

Traim vremuri dificile, in care ne sunt testate rabdarea, compasiunea si credinta. Cel mai important este sa ne pastram calmul, sa fim puternici si sa ne gasim acel ceva care sa ne faca sa trecem peste aceste momente.

Eu am ales sa imi indrept atentia mai mult catre natura. Sa pot sa o observ mai mult , sa ma bucur de ea, asa cum faceam in copilarie. Voi face asta din curtea casei sau de pe un camp indepartat de oras.

De aproape o saptamana am ales sa ma autoizolez, mai ales in contextul unei raceli. Acum sunt mult mai bine, insa voi ramane acasa pentru a-mi reface sistemul imunitar.

Lucrez de acasa, si cred ca atat eu cat si echipa din care fac parte o facem foarte responsabil. Imi place ca suntem mai uniti ca niciodata si avem un scop comun, acela de a informa clientii corect si de a reduce pe cat posibil riscul raspandirii virusului intr-un centru comercial.

In rest mi-am propus sa fiu mai linistita in aceasta perioada si sa fiu mai aproape de casa. Pana acum aveam un ritm foarte alert si agitat care m-a tinut destul de departe de camin.

Rochia asta superba, neagra cu buline albe, cu un croi in stilul boho o am de pe Bonprix. Are un material care nu necesita calcare, poate fi purtata in sezonul rece cat si la vara.

Am purtat rochie BONPRIX – Aici

♄

Kisses,

Andreea

You May Also Like

Leave a Reply

*