SEARCH

O parere pe bune despre aparatul de remodelare corporala Velashape III

O parere pe bune despre aparatul de remodelare corporala Velashape III

De aproximativ 2 ani fac sport, 2-3 antrenamente pe saptamana, dar bineinteles sunt si anumite saptamani in care nu merg constant.

Ma simt destul de bine in ceea ce priveste mobilitatea sau tonusul muscular, insa imi este foarte greu sa dau jos cateva kilograme acumulate. Incerc mereu sa am o dieta alimentara cat mai controlata, insa nu intotdeauna o respect cu strictete.

La fel ca orice persoana, am anumite zone ale corpului care arata foarte bine oricat m-as ingrasa si anumite zone problema, care nu sunt tocmai ceea ce imi doresc.

In cazul meu este vorba despre abdomen. Aceasta este zona care ma deranjeaza atunci cand iau cateva kilograme in plus.

De curand am primit provocarea de a testa aparatul de remodelare corporala Velashape III. Imediat m-am gandit la zona abdomenului si mi-am zis ca aceasta este zona care are nevoie de putin ajutor!

Nu am mai testat pana acum aparate de remodelare corporala si pot spune ca nu aveam neaparat incredere in ele. De aceasta data insa, am venit foarte optimista la prima mea sedinta, deoarece stiam ca voi colabora cu Marta. Marta este o profesionista in acest domeniu si in felul acesta am avut incredere si in Vellashape III.

Prima mea sedinta am facut-o la salonul Swan Beauty Studio, un salon de infrumusetare, nou deschis in Iasi chiar in centrul orasului. Ce m-a cucerit pe mine atunci cand am venit la deschiderea salonului a fost personalul foarte prietenos si pozitiv si de asemenea si modul in care este amenajat – un loc modern, elegant in care te simti ca acasa.

Revenind la prima impresie despre prima sedinta cu Velashape III pot spune ca mai intai am citit informatiile despre aparat pe site-ul Swan Beauty Studio, le puteti vedea si voi AICI.

Procedura este una usoara care nu creeaza disconfort. A durat 30 min si in acest timp Marta a rulat capul aparatului pe zona indicata. Aparatul a incalzit zona prin intermediul infrarosu  si undelor de radiofrecventa, in functie de suportabilitatea mea, iar in acelasi timp a fost activa si functia vacuum, si rolele de pe capul aparatului.

A doua zi am simtit o usoara febra musculara si senzatia ca zona este mai ferma. Pentru ca afectul aparatului sa fie transformat intr-un rezultat de slabire este necesar sa consumati mai multa apa decat de obicei si sa faceti mai mult sport pentru a ajuta limfa sa elimine grasimea nedorita.

Astfel, in urmatoarele zile am consumat mai mult de 2 litri de apa pe zi si am ales sa fac 10 minute exercitii pentru abdomen, pe langa cele 3 ore la sala.

Urmatoarea sedinta este peste 2 saptamani, iar pentru a avea rezultate vizibile este necesar sa fac 6 sedinte.

Revin cu mai multe detalii legate de urmatoarele sedinte si de evolutia procedurii pe pagina mea de Instagram andreeascarlat.afs.

You May Also Like

Leave a Reply

*