SEARCH

Uber Eats a ajuns în Timișoara

uber eats

Yeeeeey! Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara. Începând de astăzi, timișorenii vor putea comanda mâncarea preferată din aplicația Uber Eats sau de pe ubereats.com, unde vor putea alege dintre cele peste 60 de restaurante existente. Comanda este livrată în siguranță, într-un timp mediu de 35 de minute. Eu una sunt deja client fidel Uber și acest nou serviciu mi se pare super folositor.

Vă anunț cu drag că această veste vine și cu o ofertă super avantajoasă cu ocazia lansării. Puteți beneficia de un discount de 50% la prima comandă, dacă utilizați codul promoțional 50PROMOTIE . Această ofertă este valabilă până pe 30 septembrie 2019, pentru utilizatorii noi din Timișoara. Așa că…poftă bună!

Uber Eats este o aplicație separată de livrare de mâncare care folosește aceeași tehnologie Uber, ce permite utilizatorilor să călătorească simplu și eficient prin orașe. În parteneriat cu peste 220.000 de restaurante din peste 500 de orașe din peste 36 de țări, Uber Eats livrează mâncare pentru milioane de oameni prin simpla apăsare a unui buton.

Prin Uber Eats, locuitorii orașului Timișoara vor putea comanda mâncare pentru toate gusturile și ocaziile, 7 zile pe săptămână, de la peste 60 de restaurante disponibile în aplicație. Utilizatorii vor găsi pe platformă o gamă largă de opțiuni culinare, disponibile în același loc și livrate proaspete și rapid. Printre restaurantele prezente momentan pe Uber Eats în Timișoara se numără Spartan, Chopstix Ready to Box, The Drunken Rat și Meat Busters. Serviciul va fi disponibil între 10:30 și 24:00.

Mâncare livrată la o uber viteză

Pentru a mulțumi utilizatorii care-și doresc ca mâncarea să fie livrată rapid și în siguranță, Uber Eats colaborează cu parteneri cu biciclete, scutere și mașini, pentru a livra într-un timp mediu de 35 de minute, cu posibilitatea de a urmări în timp real comanda în aplicație de la solicitare și până la expediere.

Câteva informații utile pentru timișorenii care vor intra pe Uber Eats:

Iată cât de simplu este să faci o comandă:

 1. Descarcă aplicaţia sau intră pe ubereats.com
 2. Conectează-te cu aceleași date de logare ale contului tău Uber sau creează-ți un cont
 3. Introdu punctul de livrare – poate fi acasă, la birou sau oriunde te afli în oraș
 4. Alege dintre sutele de opțiuni – caută restaurantele preferatele sau filtrează căutarea după preparate, preț, timp de livrare sau restricții dietetice
 5. Plasează comanda printr-o simplă apăsare de buton și plătește cu cardul adăugat în aplicație
 6. Urmărește-ți comanda în timp real- vezi cum aceasta e preluată și livrată la ușa ta sau în fața clădirii, în funcție de cum preferi.

De ce Uber EATS – principalele caracteristici ale aplicației

 • Nu există comandă minimă – poți comanda doar o supă, dacă dorești. Prețurile sunt stabilite de restaurantele partenere, conform meniului lor. Pe lângă costul mâncării, există un cost fix de livrare de 5,99 lei, indiferent de cât comanzi.
 • Programează o comandă –  pentru cei cărora le place să planifice, Uber Eats a introdus posibilitatea de a programa livrarea unei comenzi cu până la o săptămână înainte.
 • Urmărește-ți comanda în timp real – aplicația îți arată stadiul comenzii tale, pas cu pas. Urmărește în timp real cum este preparată, ridicată și livrată.
 • Recomandări personalizate – aplicația îți va sugera adrese de livrare din trecut, mâncarea preferată,  opțiuni cu timp de livrare mai mic de 25 de minute sau feluri populare din apropierea adresei tale. Aceste recomandări se vor baza pe comenzile anterioare și pe variabile precum ora și locul livrării.
 • Filtre pentru a ajunge ușor la mâncarea potrivită – poți căuta restaurante în funcție de anumite criterii specifice, cum ar fi viteza de livrare, prețul sau restricțiile alimentare.  Dacă vrei să vezi alimentele vegetariene disponibile în 30 de minute, aplicația folosește informațiile despre mâncare și timpul mediu de preparare pentru a genera rezultatele potrivite pentru fiecare. 
 • Descoperă tot ce are orașul mai bun de oferit – la fel ca sistemul de evaluare cu care deja te-ai obișnuit în aplicația Uber, cu Uber Eats poți vedea evaluarea restaurantelor în urma experiențelor celorlalți utilizatori.
 • Poți indica cu precizie locul de livrare – indiferent că ești acasă, la birou sau în parc, poți introduce instrucțiuni specifice și poți cere să primești mâncarea la ușa, în fața clădirii sau, spre exemplu, “lângă statuia din Piața Unirii”. 
 • Comandă-ți mâncarea în timpul cursei tale Uber – când ești în cursă, poți accesa Uber Eats direct din aplicația Uber, astfel încât cina ta să ajungă la destinație în același timp cu tine.

Kisses,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*