SEARCH

Bucurie de vară într-un lan de grâu

lan de grau

Vară. Spicele de grâu se mişcă uşor în bătaia vântului. Soarele se pregăteşte de asfinţit, nu înainte de a ne bucura privirile cu un view desprins parcă dintr-o pictură. Chiar mă simt norocoasă că pot evada din oraşul aglomerat cu mii de maşini, asfalt încins şi prea puţin verde. Natura este pentru mine cea mai bună metodă de a-mi încărca bateriile.

Am făcut echipă cu Deni Iovan şi Maggie Iene pentru a păstra frumuseţea lanurilor de grâu şi pe mai târziu, în câteva cadre la care cu siguranţă mă voi uita plină de nostalgie peste câteva luni. Ştii şi tu cum e: vară îţi doreşti zăpadă, iarna soare, trăind mai mult cu gândul la trecut sau viitor decât trăind prezentul. Şi uite aşa, după ce mi-am ales o ţinută romantică de vară şi mi-am făcut nişte onduleuri lejere, am trecut în vizită pe la Deni la salonul Kelly Image pentru un machiaj care avea să se completeze perfect cu spicele de grâu.

Pentru că am fost atât de încântată de acest machiaj, notez mai jos ce produse de make-up a folosit Deni:

Lips : Mac cosmetics – feels so grand

Skin : embryolisse cream lait

Foundation: Mac cosmetics- studio Fix NC16

Powder : inglot

Eyeshadow: colourpop cosmetics- telepathy

Eyeliner : inglot get eyeliner 77

Mascara : L’Oréal

Highlighter: whisper of guilt – Mac cosmetics, Colourpop- flexiterian

Contour : revolution makeup palette

Am purtat:

Bluză Stradivarius – Shopping City Timișoara

Fustă vintage

Pălărie Meli Melo – Shopping City Timişoara

Geantă de rafie Zara – Shopping City Timişoara

Pentru aceste minunate fotografii ţin să îi mulţumesc din suflet lui Maggie, care încă o dată m-a surprins cu ochiul ei atât de artistic şi capacitatea de a se ajuca atât de frumos cu soarele la asfinţit! Pentru mai multă inspiraţie, check here on Instagram, aici.

Kisses,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*