SEARCH

Fericire de vară: o rochie galbenă și un lan de floarea-soarelui

Imi place să port haine care îmi aduc bucurie. Mi se mai întâmplă uneori dimineața să mă îmbrac într-un anumit fel, să ma încalț, să îmi iau geanta și apoi înainte de a ieși pe ușa să fac brusc o piruetă până înapoi în dressing pentru a-mi schimba ținuta deoarece nu mă simt bine. Chiar am citit recent în cartea Arta Simplității scrisă de Dominique Loreau și inspirată din filozofiile orientale despre încurajarea de a ne înconjura doar de lucruri care ne aduc bucurie, fie că e vorba de decorațiuni, haine, cosmetice, mobilă sau persoane.

Rochia galbenă de la KoModa Design e genul de rochie pe care eu o numesc “rochie veselă”. Este tipul ăla de rochie care îți schimbă starea de spirit când o porți. Cel mai probabil “vinovată” de acest lucru este culoarea ei galbenă, însă cred că și dungile albe, volănașele jucăușe și materialul atât de plăcut la atingere contribuie la acest lucru. Să nu mai pomenesc despre faptul că este realizată în România, lucru care pentru mine are o însemnătate deosebită.

Și iată-mă îmbrăcată cu această rochie veselă, cu un make-up fresh realizat cu talent de către Deni Iovan la salonul Kelly Image și alături de Maggie, fotografa ce suprinde cu atâta ușurință frumusețea iubirii, a câmpurilor aurii și a rochițelor jucăușe.

Am purtat:

Rochie KoModa Design- click AICI

Make-up Deni Iovan (click AICI) – salon Kelly Image (click AICI)

Foto by Maggie Iene (click AICI)

Kisses,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*