SEARCH

Fusta cu leopard print în ținute actuale

Fusta cu leopard print în ținute actuale

Imprimeul cu leopard este unul dintre trendurile care vin și pleacă de la colecție la colecție și de la sezon la sezon, de aceea una-doua articole cu acest tip de imprimeu în garderoba ta este o investiție pe termen lung, pe care este bine să o păstrezi în dressing.

Nu mă declar fană animal print, chiar aș putea să spun că stau departe de acest imprimeu, însă sunt două articole vestimentare care consider că au un farmec aparte în această combinație: fusta midi și încălțările fără toc cu câteva accente animal print.

Pentru că eu ma ghidez după teoria “keep it simple”, am ales ca elementul central al ținutei mele să fie această fustă midi cu print leopard pe care am comandat-o de pe Bonprix iar în rest am completat ținuta cu o bluză neagră simplă și o pereche de pantofi retro. Partea funny legată de bluza pe care o port e că are un decolteu în V, însă eu prefer mereu să port bluzele invers, astfel încât în partea din față să fie totul acoperit iar decolteul să fie în partea din spate; mi se pare că arată mult mai interesant astfel și în plus eu nu am fost niciodată fană a “decolteului” la vedere.

Încă o dată am colaborat pentru această ședință foto cu Maggie Iene și din nou sunt foarte încântată de rezultat, așadar v-o recomand cu mare căldură!

Am purtat:

Fustă plisată midi cu print leopard – Bonprix – click AICI

Pantofi retro Stradivarius

Ochelari de soare Mango

Photo credit: Maggie Iene – AICI & AICI

Kisses,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*