SEARCH

Costumul feminin – 2 abordari stilistice

Costumul feminin – 2 abordari stilistice

Costumele feminine au devenit un must-have in garderoba majoritatii femeilor. Daca acum 2-3 ani predominau costumele doar pentru segmentul office, de indata ce gama cromatica s-a extins la pasteluri, un costum lejer 2 pieces se regaseste atat in garderobele business, casual-chic, elegante s.a.

De la tinutele de zi cu zi la cele de seara, de la stofe rigide la materiale fluide, de la clasicul negru la simpaticele pasteluri, de la accesorizarea minimalista la cea cu accente indraznete, costumul feminin este o sursa bogata de tinute in cele mai diverse abordari stilistice.

Nu este prima data cand imi comand un costum de la Woman Fashion. Prima experienta cu ei a fost anul trecut in primavara cand am optat pentru un costum format din pantaloni office si sacou cu nasturi aurii; va las un link aici pentru a-l vedea. Si data trecuta, si acum, m-am declarat foarte multumita de alegerea facuta. Printre cele 3 argumente solide pro achizitiei se numara faptul ca sunt fabricate de un producator roman, are un pret extrem de bun (un costum format din 2 piese costa 219 lei, pe cand in magazine abia un articol il gasesti la acest pret) si calitatea deosebita (fac referire aici la materialele folosite, croiala, atentie la detalii). Va recomand cu drag sa vizitati site-ul lor pentru mai multe modele de costume la acelasi pret tentant cu un click Aici.

Ideea locului pentru sedinta foto i-a venit lui Maggie, dupa ce i-am zis ca vreau sa pozez un costum lila. Dupa ce mi-a povestit de acest loc, m-am gandit ca ar fi fun de abordat 2 tinute plecand de la acelasi costum, singura diferenta facand-o incaltarile si o parka. So here we go!

Sporty Chic

costum feminin
costum lila
ceas daniel wellington
portret

Elegant Look

costum-feminin
costum-feminin
costum-lila

Am purtat:

Costum Lila – Woman Fashion – AICI

Sandale Mussette

Incaltari sport Calvin Klein – Humanic

Parka – Koton

Photo credit:

Maggie Iene – AICI si AICI

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*