SEARCH

Cum a fost la primul #InstaMeet din Timisoara

Cum a fost la primul #InstaMeet din Timisoara

18 iulie 2018. Data aceasta am fost salvat-o in calendar cu zambetul pe buze. De ce? Pentru ca se anunta primul Instameet din Timisoara! Nu stiam cum va fi, dar aveam feeling-ul ca va iesi bine, asa ca am completat repede formularul de inscriere. M-am bucurat ulterior sa aflu ca voi lua parte la acest eveniment si ca au fost inscrieri in numar dublu fata de numarul disponibil de locuri.

Evenimentul a fost organizat de catre agentia Ziva, in spatele careia sunt 2 tineri super carismatici, pe care ma bucur ca i-am intalnit: Maggie si Denis. Locatia aleasa a fost deasemenea un indiciu ca va fi o intalnire faina: Cafeneaua Ovride, una dintre cafenelele mele preferate din Timisoara. Partea funny este ca eu am aflat initial de aceasta cafenea de pe o postare draguta pe Instagram a Oanei Lungu, care a fost si ea prezenta la eveniment. Invitatul special a fost Raul Jichici, pe care il urmaream si admiram de ceva timp.

Nu o sa dezvalui ce tips & tricks am aflat la aceasta intalnire pentru ca a fost o intalnire atat de reusita incat vreau sa te conving ca in cazul in care esti pasionat/a de Instagram, sa fii acolo la urmatoarele intalniri. Da, a fost asa fain incat toata lumea a votat ca astfel de intalniri trebuie sa aiba din nou loc.

Cine au fost Instagramerii din Timisoara prezenti la eveniment?

Insta Meet Timisoara

instagrameri timisoara

ovride cafenea timisoara

instagram-timisoara

raul jichici

cum-sa-resti-organic-pe-instagram

Locatie: Ovride Coffee Shop

Foto credit: Ziva Branding

Kisses,

Caterina

You May Also Like

1 Comment

  • Bish July 22, 2018 6:04 am

    Thankyou so much dear!xx

Leave a Reply

*