SEARCH

Costumul feminin de vara

1
Costumul feminin de vara
1Costum Woman Fashion

La finalul iernii am petrecut o saptamana pe munte la snowboarding. Aerul curat, miscarea, frumusetea locului si meditatia mi-au trezit un sentiment cel putin ciudat pentru mine. Sentimentul acela de a “cumpara responsabil”, iar ciudatul situatiei vine cu atat mai mult cu cat ma gandeam la cumparatul responsabil de haine.

Le-am povestit prietenilor mei revelatia si multi mi-au spus ca nu ma va tine, ca imi trece repede, ca am innebunit sau e o chestie de moment. Eu insa ma tot “lupt” de atunci cu mine insami si incerc pe cat posibil sa imi cumpar produse de care chiar am nevoie.

Bineinteles ca este extrem de greu insa incerc sa aleg produse de calitate si care imi sunt necesare pentru anumite evenimente.

Chestia asta insa are si o parte foarte faina. Imi pune creativitatea si creierul in miscare! De exemplu, inainte de Afterhills ardeam de nerabdare sa imi cumpar macar 2-3 produse noi cu care sa imi realizez tinutele. Am renuntat sa merg in magazine in acea perioada si mi-am impus sa imi alcatuiesc tinutele cu haine pe care le aveam deja in dressing. Am facut niste combinatii misto zic eu, la care nu m-as fi gandit daca nu as fi fost constransa.

O alta parte buna este ca m-am implicat intr-un nou proiect – acela de a face styling pentru alte persoane. ce poate fi mai frumos decat sa cumperi haine, insa nu pentru tine?

Costumul roz de vara pe care il port face parte din categoria: produse de calitate de care am nevoie. Il gasiti pe Woman Fashion la un pret foarte bun. Materialul din care este facut iti da lejeritate in miscare si poate fi purtata chiar si in zilele mai calduroase.

costum-roz-pal

costum-feminin

palarie-vara

costum-de-vara

bicicleta-pegas

tinuta-vacanta

tinuta-vara

sacou-roz-pal

palarie-paie

Am purtat: costum roz WOMAN FASHION (AICI) | palarie ASOS | top ZARA

Kisses,

Andreea

You May Also Like

Leave a Reply

*