SEARCH

Descopera Iasul alaturi de Toyota Yaris Hybrid

Descopera Iasul alaturi de Toyota Yaris Hybrid

Am crescut foarte aproape de natura iar ea mi-a dat cele mai frumoase momente din copilarie, cele mai frumoase imagini si peisaje, miresme si sunete. Am invatat sa o respect, sa o apreciez, si sa ma bucur de fiecare moment petrecut in natura.

Cand am primit prima data provocarea de la Toyota Iasi de a face un shooting alaturi de o masina marca Toyota nu m-am gandit deloc ca voi face aceasta asociere cu natura. Am primit provocarea de a face un shooting in 3 locatii inedite din Iasi alaturi de masina Toyota Yaris Hybrid.

Ce poate fi mai frumos decat sa iti promovezi propriul oras alaturi de o masina care respecta natura si pana la urma si orasul? Toyota Yaris Hybrid, prin intermediul tehnologiei prin care este creata polueaza mult mai putin orasul si natura, comparativ cu alte autovehicule.

Daca vrei sa afli mai multe despre cum functioneaza Toyota Hybrid poti citi AICI. Astfel, cumparand astfel de masini reducem poluarea, evitam aglomerarea si avem o foarte mare flexibilitate in trafic datorita dimensiunii acesteia, perfecta pentru oras.

Descopera Iasul alaturi de mine si Toyota Hybrid – prima locatie este lacul de la Gradina Botanica. Un loc in care natura a ramas in forma ei pura, un loc in care ratele salbatice inca traiesc linistite si in care plantele se dezvolta natural.

Chiar s-a intamplat sa critic lipsa de interes a autoritatilor de a amenaja partea de jos a Gradinii Botanice. Insa mi-am dat sema ca tocmai felul ei “salbatic” de a fi o face atat de frumoasa si misterioasa. Daca nu ai mai fost de mult in Gradina Botanica te invit sa o faci, iar daca nu esti din Iasi, bifeaza si aceasta locatie in lista ta cu locuri de vizitat, sigur iti va placea foarte mult!

Iar la final am o surpriza pentru voi, este vorba de un CONCURS organizat pe pagina de Facebook Toyota Iasi.

Urmeaza pasii de mai jos si participa la concurs, iar pe 4 august poti fi premiat cu un abonament All inclusive pentru o luna la cea mai tare sala de sport din Iasi – Vivertine.

  1. Intra pe pagina de Facebook Toyota Iasi
  2. Da SHARE albumului cu fotografii de AICI

toyota-yaaris-hybrid

toyota-iasi-gradina-botanica

shooting-toyota-gradina-botanica-iasi

toyota-yaris-hybrid

shooting-gradina-botanica-iasi

palarie-cu-ciucuri

andreea-scarlat-fashion-blogger-iasi

toyota-yaris-hybrid-shooting

Photo credit: Spring Tree Photography

Kisses,

Andreea

You May Also Like

Leave a Reply

*