SEARCH

Viorica Cosmetic

Cand vine vorba de beauty sau fashion ma numar printre adoptorii timpurii. Imi place sa testez si sa incerc noi produse si noi branduri. De exemplu, daca folosesc un produs de ingrijire a parului si gasesc unul nou, care mi se pare interesant, nu ezit sa il testez si sa imi formez o opinie despre el.

Cam acelasi lucru s-a intamplat si cu produsele Viorica Cosmetic. Un nou brand de produse cosmetice si de ingrijire a intrat pe piata din Romania si m-am bucurat tare mult sa testez samponul si balsamul din gama “Violelle”. 

Viorica Cosmetic

Viorica Cosmetic este cel mai mare producator de produse cosmetice si parfumerie din Republica Moldova. Tehnologiile moderne si tendintele contemporane din industria frumusetii  se regasesc in produsele companiei.

Grija pentru frumusetea femeilor, ingredientele calitative, extractele naturale, si tehnologiile moderne, stau la fundamentul noului asortiment de produse marca “Viorica.

Un nou magazin Viorica Cosmetic in Iasi

Daca vrei sa incerci produsele realizate din extracte naturale, poti veni in magazinul din Iasi, localizat in zona centrala, pe strada Costache Negri nr 60 (in spate la Moldova). Vei descoperi produse pentru copii, barbati si femei.

ingrijire-par-viorica-cosmetic

produse-ingrijire-par-viorica-cosmetic

sampon-balsam-ingrijire-par-viorica-cosmetic

sampon-viorica-cosmetic

viorica-cosmetic

viorica-cosmetic-balsam-pentru-par

You May Also Like

Leave a Reply

*