SEARCH

TEDx Iasi 2017

TEDx Iasi 2017

Fix acum o saptamana ma aflam la unul din evenimentele mele preferate, editia Iasi, 2017 – TEDx “This is who we are!”. Nu mai fusesem de ceva vreme la TED, iar anul acesta parca abia asteptam sa particip.

Am fost foarte placut surprinsa sa descopar frumusetea locatiei – Cinema Republica. Chiar daca este o cladire veche, peste care se vede ca a trecut ceva vreme, mi-a placut ca editia TEDx de anul acesta a reusit sa ii redea viata.

“TED” vine de la Technology, Entertainment, Design, trei domenii largi care, in mod colectiv, ne modeleaza viitorul. Evenimentul in sine este chiar mai amplu, prezentand idei care conteaza in orice disciplina. Participantii il numesc “cel mai bun tratament pentru creier” si “o calatorie în viitor”.

Anul acesta ne-au inspirat cu povestile lor: Catalin Dobre – Chief Creative Officer, McCann Worldgroup Romania; Afo – artist; Laura Baban – scriitoare; Sergiu Vasile – redactor Times New Roman; Florian Colgeag – antrenorul de genii; Prof. Dr.; Cosmin Vaman – artist; Corneliu Chitanu – dezvoltator aplicatia Gasitorii; Georgiana Dragomir – MIT Global Entepreunership Bootcamp; Cristina Trepcea – psiholog; Cristina Gheorghe – Fondator Institutul Dezvoltarii Personale.

TEDxIasi face parte din lista celor opt evenimente din retea, sustinute de NN Romania, o companie care crede in puterea inspiratiei de a schimba lucrurile in mai bine.
Detalii suplimentare despre experientele TEDx brought by NN Romania poți citi pe blogul Parteneriat pentru Arte.

tedx-iasi-editia-2017evenimente-in-iasi-tedx-2017

program-tedx-2017

catalin-dobre-tedx-iasi-2017

tedx-iasi-cinema-republica

tedx-iasi-2017-this is who we are

Multumesc September Studio pentru invitatie!

You May Also Like

Leave a Reply

*