SEARCH

Cel mai frumos loc este AICI

1
Cel mai frumos loc este AICI
1Ceas Komono - proceasuri.ro

Te-ai intrebat vreodata daca cel mai frumos loc este AICI si ACUM?

Se intampla de foarte multe ori sa te trezesti intr-o zi de week-end in care nu ai niciun plan, si sa iti petreci acea zi acasa, cu o cafea, o carte buna, poate putin gradinarit sau curatenie la haine. Si apoi apare acea intrebare: Oare de ce nu m-am organizat sa plec undeva? E o zi atat de frumoasa! Cum ar fi fost daca o sunam pe prietena mea si mergeam la shopping sau cum era daca plecam intr-o escapada la munte?

Si gandul asta nu face decat sa  strice ziua perfecta pe care o avei deja.De fiecare data uitam sa ne bucuram de ceea ce facem in momentul respectiv, uitam ca cel mai frumos este AICI si ACUM.

Indiferent unde suntem si indiferent ce facem! Cel mai frumos loc este AICI pentru ca sunt sigura ca nu ai mai fost de mult aici, in aceasta ipostaza.

Cea mai frumoasa vacanta este cea pe care ti-ai planificat-o deja sau cea in care ai ajuns intamplator (nu cea pe care o vezi la un prieten pe Facebook si te intrebi de ce nu ai si tu suficienti bani sa ai o asemenea vacanta).

Cea mai frumoasa dimineata de duminica este cea in care bei cafeaua pe balcon, cea mai frumoasa tara este cea in care ai ales sa traiesti (sau in care te-ai nascut si traiesti). Cel mai frumos apartament este cel in care locuiesti, iar daca nu esti multumita, alege un altul, care sa se transforme in “cel mai frumos loc este AICI”.

Te provoc sa faci acest exercitiu macar pentru o saptamana. Sa te bucuri de localul pe care l-ai ales tu sau un prieten sa beti un pahar de vin dupa job, sa te bucuri de locul in care muncesti. Sa te bucuri de camera ta, de orasul tau minunat, de tara ta, de vacanta in care vei merge.

Si daca cel mai frumos loc nu este AICI, inseamna ca nu folosesti timpul asa cum se cuvine, iar timpul este pretios! Caterina a scris in articolul Live, for this is the time of your life despre cat de important este timpul.

vacanta-la-venetia

tinuta-vacanta-2017

tinuta-tonur-de-gri

outfit-de-vacanta-venetia

tinuta-fashion-de-vacanta

tinuta-de-primavara-pentru-vacanta

ochelari-rotunzi-vesta-gri-top-shop

fusta-conica-cu-flori-poema

fashion-blogger-iasi-andreea-scarlat

ceas-negru-proceasuri

ceas-negru-fashion-proceasuri

Andreea: Vesta Top Shop | Fusta Poema | Ceas Komono – proceasuri.ro | Pantofi sport Mango

Nu uita, cel mai frumos loc este AICI!

You May Also Like

Leave a Reply

*