SEARCH

Happy friends in Venice

Happy friends in Venice

Plănuiam de ceva vreme sa sarbatorim ziua Caterinei intr-un loc special, in afara tarii. Ideea era sa gasim o locatie spre care sa zburam din Iași si din Timisoara urmand sa ne dam întâlnire in locul respectiv. Oferta de zboruri din Iași si din Tmisoara nu este una extrem de bogata, si cum vizitasem majoritatea destinatiilor disponibile, ne-am indreptat atentia spre Venetia. Un in loc in care nu am mai fost niciuna dintre noi, perfect pentru un city break. Venetia nu era unul din locurile alea in care abia asteptam sa ajungem insa ideea de a pleca intr-o mini vacanta ne incanta maxim. Dupa o calatorie plina de peripetii, din Est si din Vest, am ajuns la destinatie.

Aventura a inceput cu un WOW! Si chiar da, locul asta este “Wow” si merita vazut si “trăit”. De ce?

Pentru ca te poti pierde pe străzi si pe ape pline de mister, pentru ca poti face un popas pentru un Aperol Spritz la orice cafenea sau bar improvizat, pentru ca nu au masini si au doar cladiri frumoase si romantice! Noi am avut nevoie de 2 zile full pe care le-am savurat din plin.

Iata ce iti recomandam sa faci, daca iti propui sa mergi intr-un un city break in Venetia:

*Cazeaza-te intr-un orasel din apropierea Venetiei, vei gasi locuri foarte frumoase la prețuri mult mai avantajoase, poti opta pentru Mestre sau Padova. Sunt trenuri care circula spre Veneția cu o frecventa foarte mare, iar seara poti ramane pana tarziu in oras.

*Alege sa mergi pe jos si lasa-te purtat de stradute, din cand in cand mai trage cu ochiul spre placutele galbene de pe cladiri, care te vor indruma spre principalele obiective turistice.

*Mananca in locuri care nu se afla in apropierea obiectivelor turistice. Noi am ales o grădina superba, unde am mancat pizza care efectiv ti se topea in gura (Crosera 3818, Venetia Veneto).

*Viziteaza magazinele cu obiecte facute din Sticla de Murano, alege-le pe cele autentice.

*Viziteaza basilica Saint Marco din Piazza San Marco, noi am ales sa ramanem cateva momente si la slujba.

Prima zi in Veneția a fost una de recunoaștere, in urmatoarea postare iti vom spune ce alte lucruri poti face in Venetia!

navy-outfit

blogger-fashion

vacanta-venetia-fashion gondola-venetia caterina-ratoi-fashion-blogger

gondole-venetia

gondola-venetia

lucruri-de-vazut-in-venetia

tinuta-casual-marinar

locuri-frumoase-venetia

ceasuri-proceasuri

canale-grande-venetia

blogger-fashion-timisoara

andreea-scarlat-fashion-street

Am purtat:

Andreea: Sacou Zara | Pantaloni Zara | Bluza Zara | Pantofi Stradivarius | Chocker Everbril

Caterina: Bluza H&M | fusta New Yorker | ceas Pro Ceasuri (click AICI)

Ciao bella!

Andreea & Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*