SEARCH

SPA, nutritie & sport

1
SPA, nutritie & sport
1Locatie: Dietis Gym

Multi oameni spun ca luna ianuarie este o perioada de tranzitie intre anul ce a trecut si anul ce tocmai a inceput si ca din februarie lucrurile intra din nou in normal. Nu stiu cat de adevarata este aceasta zicala, insa un lucru este sigur! Daca inca nu ti-ai luat inima in dinti sa incepi un program sportiv, dupa sarbatorile de iarna, cu siguranta in februarie vei fi din ce in ce mai convinsa sa faci acest lucru.

Exista foarte multe scuze, de la lipsa timpului, a banilor sau pur si simplu nu empatizezi cu ideea de a merge la antrenamentele sportive. Insa kilogramele acumulate in vacanta (despre care vorbesti cu aproape toate cunostintele tale), trebuie sa dispara cumva.

Daca nu esti adepta unui antrenament sportiv, iti propun sa tii un regim nutritional, sau macar sa tii un regim alimentar mai organizat decat de obicei si sa mergi la sedinte de masaj anticelulitic, electrostimulare sau termocuverta. Pentru toate cele trei tipuri de sedinte efortul tau este minim, insa dupa 10 sedinte vei vedea si rezultatele.

Despre Dietis Gym am povestit si intr-un articol anterior, insa in 2017 am descoperit un Dietis cu totul si cu totul nou! Un nou design, mult mai modern, aceeasi oameni caldurosi si unele dintre cele mai profesionale masaje, realizate in zona SPA. Personalul este foarte prietenos si flexibil, astfel iti poti organiza sedintele in functie de timpul tau liber, ba mai mult dupa masaj poti ramane si la antrenamentele de Kangoo, TRX, aerobic sau pilates, daca tot ai venit la sala!

dietis-spa

masaj-relaxare-dietis-iasitratamente-anticelulitice-dietis-iasi

echilibru-dietis

spa-masaj-anticelulitic-relaxare-dietis-iasi

sport-spa-dietis

spa-iasi

sala-sport-iasi-dietis

sala-calea-chisinaului-iasi-dietis

pilates-sala-dietis-iasi

pilates-sala-dietis

kangoo-jumps-dietis-iasi

fitness-dietis-iasi

dietis-sport-dieta

dietis-nutritie-sport-sala-iasi

 

antrenamente-aerobic-spa-dietis-iasi

antrenament-cardio-dietis-iasi

dieta-sport-dietis-iasi

dietis-alimentatie-sport

Locatie: Dietis Gym – Calea Chisinaului nr. 2 (sediul Fan Courier, etajul 2)

Fotografii: Cristian – Blogul Vietzii

Sporty evening!

Andreea

You May Also Like

Leave a Reply

*