SEARCH

Bazart Iasi – editia a II a

Bazart Iasi – editia a II a

bazart-iasi-editia-a-II-a

flori-hartie-aurii-rosii-catelier

catelier-bazart-iasi

fashion-bloggers-in-iasi

andreea-scarlat-daniela-macsim-fasion-bloggers-iasi

bloggeri-de-moda-ieseni-bazart

bazart-iasi-un-bazar-altfel

bazart-editia-a-ii-a-iasi

bazart-catelier-bazart-editia-a-iia

5to-go-iasi-bazart

andreea-scarlat-fashion-blogger-iasi

flori-hartie-catelier

Prima postare din 2017 vine cu rememorarea unui eveniment interactiv si plin de energie pozitiva, din decembrie 2016. Este vorba despre evenimentul Bazart editia a II a – un bazar de haine altfel, care reuneste artisti din muzica, ilustratie fotografica, design interior, henna tatoo, fashion bloggeri si multa, multa voie buna.

Pe langa atmosfera placuta, creata la Cafeneaua Piata Unirii (locatia celei de-a II a editii a evenimentului), intalnirea cu fashion bloggerii din Iasi, dar si din Bucuresti. Cluj si Ploiesti, sau cu cititoarele blogului, unul dintre cele mai importante aspecte de la eveniment a fost defapt scopul acestuia.

Evenimentul BazART isi propune ca de fiecare data sa redirectioneze o parte din veniturile realizate catre o cauza sociala, de aceasta data a fost vorba despre familia Margarit din Popricani – o familie care impresioneaza prin puterea de munca si prin forta de a trece peste obstacole. Cu toate ca parintii provin din centre de plasament au reusit sa-si faca o gospodarie si sa aiba grija de cei 4 copii ai lor. BazART a reusit sa fie alaturi de ei si sa le ofere o bucurie in prag de sarbatori.

Un alt obiectiv al evenimentului este acela de a educa publicul spre un consum responsabil. Da, nu este o rusine sa porti haine de tip second hand! Gandeste-te la faptul ca ai foarte multe haine pe care le-ai cumparat si nu le-ai imbracat niciodata, sau pe care le-ai purtat doar de cateva ori. Mereu iti vei dori sa iti achizitionezi ceva nou, insa productia de haine are un impact negativ asupra planetei, prin poluarea pe care o produce.

Cu ce noutati a venit editia II Bazart?

Cea de-a doua editie a fost una destinata designului, așa ca speakerii care ne-au incanta la acest eveniment au fost  Ioana Ciolacu și Mihaela Glavan, un alt moment care a fost pe gustul meu si m-a tinut la eveniment pana la final a fost: We Singing Colors.

Eu le multumesc prietenilor de la 5 to go Moldova Center – Iasi si de la Catelier pentru cele mai frumoase surprize pentru clientele care au achizitionat haine de la standul meu – ceai delicios si flori din hartie!

fashion-bloggers-bazart-iasi

Multumesc Andreei de la Say Rouge si Ramonei de la ramonacervenciuc.ro pentru invitatie. Fetelor, sa ne vedem cu bine la Bazart editia a III a!

You May Also Like

Leave a Reply

*