SEARCH

Epilare definitiva cu IPL la Nomasvello Iasi

Epilare definitiva cu IPL la Nomasvello Iasi

In urma cu ceva vreme am facut cateva sedinte de epilare definitiva, prin intermediul tehnicii cu IPL.Rezultatele favorabile au aparut doar dupa 4 sedinte si am reusit sa scap de aproximativ 80% din pilozitati la momentul respectiv. Dupa aproximativ 4-5 ani o parte din fire au inceput sa reapara.

Prima intrebare din partea prietenelor, legata de aceasta procedura a fost “Cat de tare doare?”. In general, sunt o persoana care rezistenta la durere, insa nu pot nega faptul ca aceasta procedura a fost una dintre cele mai dureroase. Luand in calcul rezultatele, zic a meritat!

Pentru ca imi doream sa mai fac cateva proceduri pe zonele respective, am apelat la cel mai nou salon din Iasi, care pune la dispozitia clientelor procedura de epilare definitiva IPL (lumina intens pulsata) – Nomasvello.

Am ramas foarte surprinsa de tehnica aplicata de cei de la Nomasvello: pentru a reduce durerea folosesc gheata, care amorteste si raceste efectiv zona, iar in momentul in care este folosit aparatul cu IPL simti doar o usoara caldura (in conditiile in care, prin intermediul tratamentului folosit acum cativa ani simteam senzatia de ardere). Sincer, deja ma gandesc sa folosesc aceasta tehnica de epilare definitiva si pentru alte zone!

Personalul salonului a fost unul foarte prietenos si am primit informatii si depre tratamentul facial LED si despre curatarea faciala PRO SKIN pentru imbunatatirea aspectului fetei, acnee, riduri, sau pete.

Epilare definitiva

Lumina intens pulsata (IPL) este o tehnologie dedicata tratamentelor corporale si faciale, ajutand la eliminarea parului nedorit de pe orice suprafata a corpului (axila, inghinal, maini sau picioare).

Nomasvello a luat nastere in anul 2007 in Spania si in numai 8 ani a reusit sa se extinda in 16 tari de pe 3 continente: Spania, Italia, Portugalia, Marea Britanie, Elvetia, Slovenia, Bulgaria, Polonia, Bosnia, Georgia, Brazilia,Mexic, Venezuela, Croatia, Emiratele Arabe si Romania.

In Romania am intrat in anul 2010 si in numai 5 ani a deschis 20 centre. Ii puteti gasi in Bucuresti, Constanta, Craiova,Galati, Bacau, Cluj, Baia Mare,Timisoara, Brasov, Iasi si Ploiesti.

In total au 1200 de centre la nivel mondial si datorita acestui lucru sunt cea mai mare retea de centre de infrumusetare din lume, specializata in epilare definitiva si terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare si de batranete, acnee) care utilizeaza lumina intens pulsată (IPL) cu peste 1 milion de clienti in retea.

Asa ca daca te gandesti sa urmezi un tratament de epilarea definitiva IPL, la Nomasvello vei gasi cea mai profesionista echipa din Iasi, pentru acest tratament!

salon-nomasvello-in-iasi

nomavello-iasi-epilare-definitiva-ipl

salon-nomasvello-iasi

epilare-definitiva-ipl-iasi

epilare-ipl-nomasvello-iasi

epilare-definitiva-iasi

epilare-lumina-intens-pulsata-iasi

Kisses,

Andreea

You May Also Like

Leave a Reply

*