SEARCH

Primul magzin TEZYO la Iasi

1
Primul magzin TEZYO la Iasi
1Vesta Reserved

Daca esti fana a incaltamintei Otter te anunt ca magazinul si-a schimbat conceptul, devenind TEZYO concept store by Otter. Un concept mult my fresh, fashion si glam!

Evenimentul ”Shoes on stage” a marcat deschiderea primului magazin TEZYO la Iasi, dar si lansarea campaniei ”Pantofi cu Atitudine”.

Construita in colaborare cu Dana Rogoz (dar si alaturi de Marta Usurelu si Carmen Bruma), campania ”Pantofi cu Atitudine” pune in evidenta ideea ca o tinuta bine aleasa, geanta si perechea potrivita de pantofi reusesc sa influenteze pozitiv atitudinea persoanei care le poarta. Mai mult, clientii care aleg produsele TEZYO, in perioada campaniei, ar putea castiga o excursie pentru 2 persoane in Milano, dar si multe alte premii.

Ce vei gasi la TEZYO? Incaltaminte ALDO, ceea ce este o noutate pentru Iasi, dar si o veste excelenta! Incaltaminte casual, comoda, perfecta pentru zilele lungi la serviciu, incaltaminte sport de la New Balance, insa si cizme sau botine elegante. Eu am pus ochii pe cateva perechi de pantofi cu tocul patrat si varful ascutit – unul dintre cele mai in voga trenduri, in materie de incaltaminte.

Evenimentul de lansare a magazinului in Iasi a inceput in locatia magazinului, cu o prezentare a Danei Rogoz despre campania “Pantofi cu Atitudine”, apoi a continuat cu o prezentare de moda stilizata de Alin Galatescu.

tezyo-concept-store-iasi

tezyo-by-otter-iasi

aldo-tezyo-iasi

colectie-tezyo-iasi-aldo

pantofi-cu-atitudine-tezyo-iasi-fashion-bloggers

fashion-bloggers-iasi

dana-rogoz-tezyo-iasi

dana-rogoz-alin-alatescu-tezyo-iasi

dana-rogoz-tezyo

#evenimenteiniasi

Kisses,

Andreea

You May Also Like

Leave a Reply

*