SEARCH

Prima editie de Bazart Iasi

12
Prima editie de Bazart Iasi
1Camasa Motivi
2Fusta Magazin local

Dupa cum stiti, week-end-ul care tocmai a trecut a avut loc prima editie a evenimentului BazART, in cadrul caruia am fost invitata sa expun spre vanzare articolele vestimentare pe care nu le mai port – Shop my closet.

Datorita faptului ca am avut o saptamana foarte incarcata la serviciu, mi-am dat seama vineri dimineata ca trebuie sa ma organizez pentru BazART. Atunci am realizat ca am nevoie de carti de vizita, etichete pentru haine, sacose si multe, multe altele. In toata aceasta agitatie m-am gandit sa ii scriu lui Serban (fostul meu coleg), persoana care ma intelege cel mai bine cand trebuie sa realizez maximul intr-un minim de timp.

Dupa aproximativ 10 ore, cand s-a facut dimineata in Mexic, unde este plecat Serban ca voluntar prin intermediul unui program AIESEC (puteti afla mai multe despre acest program de pe blogul sau nou lansat – TRIP my world), am primit si mesajul care mi-a readus echilibrul ”am nevoie de script si imediat iti fac cateva variante de grafica”.

Dupa cateva modificari de grafica in timp real direct din Mexic si o tura de shopping dis de dimineata am ajuns la BazART unde mi-am pregatit standul de prezentare.

Chiar daca ultimele noastre 2-3 postari sunt “inundate” de baloane cu heliu, sa stiti ca si de aceasta data mi-am dorit tare mult sa le am, pentru a le oferi clientelor. Multumesc Baloane cu Heliu Iasi ca imi faci ziua mai frumoasa de fiecare data cand primesc un ciorchine de baloane!

La BazART a fost totul atat de frumos! Am petrecut o zi intreaga cu minunatele blogger-ite din Iasi: Alexandra Dobă, Andreea Chirilă, Alexandra Huțupașu, Daniela Macsim, Diana Cătănoaia, Ingrid Tirziu, Maria Mihaela, Ramona Cervenciuc, am socializat si am cunoscut o groaza de oameni noi.

Atelierele practice de hairsyling si beauty au facut deliciul zilei: Laura Buțurcă – Pin-ul, Drama, Clasic, Every Day Make-up, hairstyling cu Aurelian Ion – Dialog cu parul tau, tendinte in materie de manichiura & spa cu echipa de la Madlene.

Intrucat consumul responsabil si local a fost reperul principal al evenimentului, va anunt ca 130 de articole vestimentare vor fi refolosite si provoc toate doamnele si domnisoarele care au cumparat de la standul meu sa creeze noi tinute cu articolele achizitionate si sa publice fotografii cu acestea in social media, cu hashtag-ul #BazartOutfitChallenge. De asemenea, o parte din veniturile obtinute in cadrul BazART au fost directionate catre REDU – o intreprindere sociala din Iasi, ce isi propune sa transforme, intr-un mod creativ si educativ, deseurile textile in resurse.

Multumesc  Everbril pentru cel mai dragalas accesoriu pentru poseta, I’llustr8 pentru ca mi-ai adus-o pe Caterina langa mine, chiar daca prin intermediul unei ilustratii, Gramma pentru cel mai savuros pahar de vin, Ruxi Giosanu pentru primul meu tatuaj cu henna realizat la BazART,  Maria Zavate pentru fotografii, Jolidon România si Madlene pentru vouchere. Andreea & Ramona multumesc girlz pentru invitatie, fost o zi MINUNATA!

eveniment-bazart

about-fashion-street

tinuta-de-vara

tendinte-moda-vara-2016

tatuaj-hena-mana

fashion-bloggeri-iasi  closet-sale-iasi

blog-fashion-iasi

bazartiasi

about-fashion-street-blog-iasi

baloane-cu-heliu-iasi

anturaj-terasa-iasi

andreea-scarlat

afs-blog-fashion-iasi

bazart-eveniment-anturaj

Love & Peace @ BazART Iasi!

You May Also Like

Leave a Reply

*