SEARCH

Fashion weekend cu Dana Rogoz la Shopping City Timisoara

Fashion weekend cu Dana Rogoz la Shopping City Timisoara

Am tot asteptat sa scriu despre primul eveniment de fashion pe noul nostru blog care nu mai acopera acum doar partea de Iasi ci si Timisoara. Si uite…asteptarea a luat sfarsit pentru ca am gasit un subiect care chiar merita titlul de premiera.

Curiosi, curioase?

Ei bine, sunt fericita sa va anunt ca weekend-ul acesta Dana Rogoz vine la Timisoara. Si nu oriunde, ci la Shopping City Timisoara, destinatia numarul 1 de shopping din vestul tarii! Si nu zic aceste cuvinte de lauda la adresa Shopping City Timisoara pentru ca lucrez aici, ci pentru ca intr-adevar, acest mall a adus un mix perfect de magazine de fashion, servicii si atractii interesante pentru petrecerea timpului liber precum cinema cu Imax si 4DX (si este chiar cel mai mare multiplex din afara capitalei), o sala de fitnes super moderna dotata cu piscina semiolimpica si in curand..o partie de ski indoor. Pe partea de fashion ar fi multe de zis: concepte fresh ale magazinelor (sunt aici cele mai faine amenajari ale magazinelor Zara, Stradivarius si Pull and Bear pe care le-am vazut la noi in tara) dar si branduri noi care nu le intalnisem nici in Iasi si nici in Timisoara, precum Cropp, House, Sinsay, Rezerved, Tezyo, etc

Este o vorba “Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life” care in acest moment mi se potriveste perfect. Yey, lucky me! <3

Revenind la fashion weekend-ul cu Dana Rogoz la Shopping City Timisoara, iata care este programul:

  • Fashion hunting: Weekend-ul acesta, 30-31 iulie, intre orele 16.00 – 20.00, Dana va “vana” cele mai fashion tinute ale persoanelor aflate la shopping in Shopping City Timisoara. Daca te numeri printre fericitii alesi, accepta provocarea de a fi pozat si castigi automat un voucher de cumparaturi valabil in magazinele din mall. Cool, huh?
  • Workshop de stil: Sambata, 30 iulie, de la 19:30 la 20:00, Dana ne va impartasi cele mai bune tips and tricks pentru smart shopping si construirea tinutelor fashion. Mi-a placut foarte mult workshop-ul sustinut de Ana Morodan tot la Shopping City Timisoara si sunt foarte curioasa ce lucruri interesante voi afla de la Dana.
  • shopping city timisoara dana rogoz

Asadar, weekend-ul acesta ne dam intalnire la Shopping City Timisoara, la fashion weekend cu Dana Rogoz!

Kisses,

Caterina & Andreea

You May Also Like

Leave a Reply

*