SEARCH

Paris it’s not a city, it’s a world!

123
Paris it’s not a city, it’s a world!
1Turban Stradivarius
2Rochie H&M
3Pantaloni Shein

Luna iulie a inceput pentru noi intr-un cadru de vis. Daca ne urmariti pe Instagram (@caterinaratoi & @andreeascarlat.afs) cred ca deja sunteti la curent cu mica noastra escapada in Paris. A fost o vacanta scurta dar indeajuns pentru a trai o experienta fabuloasa si a ne face amintiri de care ne vom aminti mereu cu drag.

Paris it’s not a city, it’s a world!

O lume cladita frumos, cu cele mai frumoase cladiri si arhitectura care pur si simplu te fac sa te opresti pe strada pentru a te bucura de ceea ce vezi in jurul tau…o lume in care nimic nu este mai normal dimineata decat sa iesi la una din micutele masute de pe strazile si buleverdale pline de farmec pentru a te bucura de o cafea si un croissant…o lume in care oamenii au toate motivele sa zambeasca!

Si ce loc poate fi mai potrivit decat Paris, pentru a te revedea cu un prieten drag? Nu a mai contat nici vremea capricioasa de afara, nici faptul ca aveam la noi doar haine pentru zile calduroase. A fost important ca am cutreierat impreuna strazile si ne-am bucurat de fiecare deliciu al Parisului!

blog-moda-about-fashion-street

outfit-de-vacanta

blog fashion romania

paris je t'aime

fashion paris black outfit

paris je t'aime

love-paris

paris-fashion-blogger-outfit

culottes-outfit-in-paris

stylish-outfit-paris

fashion-street-paris

andreea-caterina-about-fashion-street-in-paris

Caterina:

Rochie neagra H&M, turban Stradivarius

Andreea:

Pantaloni Shein, tenesi Otter


LOVE & PEACE IN PARIS!

You May Also Like

Leave a Reply

*