SEARCH

Love at first sight with Corvette Stingray

1
Love at first sight with Corvette Stingray
1Rochie midi Shein

Nu am fost niciodata genul de persoana pasionata de masini si chiar intr-o perioada din viata mea (recunosc, cand eram ceva mai mica), masinile se imparteau in doar doua categorii: Dacii si masini straine. Timpul a trecut insa, si desi am avut-o de ceva ani buni incoace alaturi de mine pe prietena mea pasionata de masini care a incercat in diferite feluri sa imi insufle si mie aceasta pasiune pentru masini, nu a reusit … iar cunostintile mele legate de masini au ramas minime.

De curand insa, am fost implicata in cadrul jobului in organizarea unui eveniment care mi-a schimbat perspectiva: Retro Car Show. Cred ca nimeni insa nu ar putea ramane insensibil la colectia de masini expuse in cadrul evenimentului cu ajutorul Limuzine de Epoca (puteti descoperi povestea din spatele proiectului si intreaga flota de masini AICI). Mereu am fost atrasa de povestile si decoratiunile din perioadele vechi si de multe ori mi-a trecut prin gand ca nu m-am nascut in perioada potrivita, ca ar fi trebuit sa apar pe lume cu cateva zeci de ani urma…iar faptul ca weekend-ul trecut am fost inconjurata de 12 masini din perioade vechi, pline de povesti si aer retro, a fost o reala placere!

caterina ratoi

blogger fashion

retro look

rochie midi

rochie ocazie midi

sedinta foto fashion

corvette yellow

IMG_7943_web

Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe detalii despre superba masina din imagine,  sa stiti ca Chevrolet Corvette este o masina sport produsa de divizia Chevrolet, apartinand companiei General Motors, incepand din 1968 si pana 1982. Este a treia generatie a modelului Chevrolet Corvette : motorul si suspensia au fost in mare parte preluate de la generatia anterioara, dar corpul si interiorul au fost conceptie noua. Acest model a stabilit noi recorduri de vanzari in anul 1979 si datorita succesului imens a fost produs timp de 14 ani , fara schimbari majore.

Corvette Stingray a fost inca de la lansarea sa cea mai ravnita masina supersport americana , mai ales datorita formelor futuriste pentru acea vreme ( stingray – pisica de mare ).

Interesant este faptul ca in 1978, Corvette C3 a fost aleasa „ Masina Pacii” si a participat la cursa Indianapolis 500. Au fost produse 6502 de astfel de masini , cate una pentru fiecare dealer de Corvette din Statele Unite. Ca si elemente distinctive , erau culorile argintiu metalizat si negru , cu dungi rosii pentru un aspect mai dramatic.

Chiar daca nu esti un expert in domeniul auto si nu ai absolut deloc cunostinte din acest domeniu, aceasta masina nu te poate lasa indiferent. Pentru mine chiar a fost “love at first sight” iar aceasta sedinta foto a fost o adevarata placere! `

Multumesc din suflet Limuzine de Epoca si Leonard pentru acest rasfat!

Corvette Stingray din flota de masini Limuzine de Epoca

Fotograf: Leonard Raicu: Facebook:  AICIsite: AICI

♥♥♥

Caterina:

Rochie – AICI


O zi minunata sa aveti!

Caterina & Andreea


You May Also Like

Leave a Reply

*