SEARCH

Fusta midi din tulle cu volane – o alegere pentru tinute WoW!

12
Fusta midi din tulle cu volane – o alegere pentru tinute WoW!
1Fusta tulle Zaza Boutique
2Fusta tulle Zaza Boutique

Pentru cele dintre noi care visau cand erau mici ca suntem printese si ne imaginam mereu in rochii si fuste desprinse din povesti, trendul lansat de fashionista Carrie Bradshow care a adus fusta midi din tulle direct de la evenimentele speciale de genul nuntilor in tinute de zi cu zi cu aer extravagant, a fost o binecuvantare!

Cum sa nu iubesti fusta din tulle cand denota atata feminitate, rafinament si are un aer atat de diafan? Si pentru ca o iubeam atat de mult dar lipsea din garderoba noastra, am inceput sa facem research pentru a gasi fusta perfecta. Si uite ca am gasit-o …peZazaBoutique!

Ne-a incantat foarte mult faptul ca prin intermediul acestui site iti poti comanda fusta perfecta, fara a face o vizita la croitor. Practic, ai de ales dintr-o gama foarte extinsa de culori (asta din pacate nu face lucrurile mai simple pentru ca mai toate culorile iti fac cu ochiul) dar cel mai important, exista un ghid de masurare in care ti se explica cum iti poti lua cu exactitate masurile, pentru ca ZazaBoutique sa iti creeze fusta perfecta pentru silueta ta!

Noi am fost extrem de multumite de alegerea facuta si am fost placut impresionate si de cutia in care am primit fustele (frumos prinsa cu o fundita de saten neagra), de faptul ca am primit comanda in mai putin de 7 zile de la lansarea acesteia dar mai ales de senzatia placuta cand atingi materialul si simti ca te transpui intr-o poveste!

Va lasam mai jos in compania fotografiilor:

tinute rochii domnsioare de onoare

fusta tulle

tulle skirt

tulle skirt

fusta tulle

fuste tulle

Pentru aceste fotografii, multumim:

Foto: Ciprian Alupoae de la Pink Cat Photo Agency

Make-up: Carmen Alupoae de la Pink Cat Photo Agency

♥ ♥ ♥

Am purtat:

Caterina:

Fusta: Zaza Boutique (o gasiti AICInuanta Lila)

Gentuta de piele nude Manier: o gasiti AICI la pret redus

♥ ♥ ♥

Andreea:

Fusta: Zaza Boutique (o gasiti AICI, nuanta Peach)

Sandale argintii Zara

♥ ♥ ♥

O seara minunata va dorim!

Cu drag,

Caterina & Andreea

You May Also Like

Leave a Reply

*