SEARCH

Balul de la Castel – destinatia Paris

1
Balul de la Castel – destinatia Paris
1Rochie, Shein

Așa cum ne-au obisnuit deja, fiecare editie a Balului de La Castel este construita in jurul unei povesti, mereu diferita, mereu speciala si mereu surprinzatoare. Daca anul trecut am intrat in atmosfera plina de magie a Solstitiului, Editia cu numarul V a Balului de La Castel va fi o calatorie fascinanta in 5 orase spectaculoase ale lumii: Paris, Barcelona, Venetia, Las Vegas si Tokyo. METROPODISEEA inseamna o descoperire simbolica a lumii si a sinelui care va fi initiata in seara zilei de 15 iunie 2016. O aventura in care ne insotim cu arta, frumosul si generozitatea. Suntem invitati sa ne alegem destinatia favorita!

Scopul evenimentului din acest an este de a mobiliza comunitatea, atat mediul de afaceri, cat si persoane fizice, alaturi de programele Fundatiei Serviciilor Sociale Bethany dedicate copiilor si tinerilor in dificultate din Iasi si din regiunea Moldovei.

Am fost si anul trecut la Balul de la Castel si chiar cred ca sunt necesare astfel de evenimente. Initial am pornit de la premisa ca nu ai nevoie de un eveniment special pentru a constientiza ca trebuie sa ajuti comunitatea in care traiesti, dar apoi mi-am dat seama ca aceste evenimente fac mult buzz si aduna in cadrul unei singure seri fonduri care in mod normal nu s-ar strange nici pe parcursul unui an.

In calitate de blogger de fashion, am fost provocata sa imi aleg o destinatie de calatorie dintre cele propuse de editia din acest an a Balului si sa construiesc o tinuta legata de orasul respectiv, dupa care sa predau stafeta altor 5 bloggeri.

Iata tinuta propusa de mine pentru destinatia Paris, orasul meu de suflet:

DSC_2058

DSC_2049

blog-fashion-romania

caterina ratoi fashion blogger

DSC_2053

DSC_2054

DSC_2060

tinute paris

Definitorii pentru stilul frantuzesc mi se par little black dress si perlele, pe scurt simplitate si eleganta. Am ales insa sa nu merg pe reteta clasica a unei rochii negre, ci am ales o rochie rosie simpla, midi, care insa are un element wow must have in acest sezon – umerii goi. Nu mi-a ramas decat sa accesorizez tinuta cu niste pantofi nude stiletto si o pereche de cercei vintage cu perle.

Va propun insa si cateva cadre alb-negru, care duc mai mult cu gandul la indragitul Paris:

audrey hepburn style

audrey hepburn style

fashion blogger timisoara

 

Am purtat:

Rochie rosie cu umeri goi: AICI 

Calatoria nu se termina insa aici! Le provoc la randul meu sa aleaga o destinatie de calatorie si sa propuna o tinuta caracteristica destinatiei pe:

Andreea – Iasi Fashion Street

Daniela – Tendinte in Moda

Andreea – Say Rouge

Alexandra – Stand for Fashion

Ramona – RamonaCervenciuc

♥♥♥

Fetelor, sper sa dati curs invitatiei acestei calatorii!

#baluldelacastel

 #metropodiseea


Paris is always a good idea!

Bisous,

Caterina & Andreea

User 2
I created this visual diary as a form of expressing myself and my interests. Each week I will update my diary with personal style posts, the creatives who inspire me and the copious amount of influential photos I save daily.

You May Also Like

Leave a Reply

*