SEARCH

Paris is always a good idea

Paris is always a good idea

Am plecat in vacanta cu gandul acesta: “Paris is always a good idea!”. Nici o secunda nu m-am gandit la posibilitatea ca s-ar putea intampla ceva ce ar putea sa imi umbreasca vacanta atat de mult asteptata. Chiar daca eram si eu in oras in momentul in care s-a intamplat nefericitul eveniment din 13 noiembrie, din fericire in alta zona, am simtit cum trece un fior prin mine cand am vazut cateva masini de politie si pompieri ce au trecut pe langa noi in trafic. Imediat am auzit la radio cumplita veste…

In pofida acestui fapt, Parisul si-a pastrat aerul boem! Stradutele mici pline de farmec, boutique-urile incantatoare, vitrinele captivante, oamenii calzi, tinutele cu acel aer frantuzesc inconfundabil au contribuit la crearea unui loc plin de farmec! Parisul ramane orasul meu de suflet!

androgine-look

blackwhite-outfit

blackwhite-paris

paris is always a good idea

DSC_1310

black and white outfit

Desi am fost de mai multe ori in Paris si credeam ca am vizitat toate obiectivele turistice, rasfoind o carte despre locurile frumoase ale acestui oras am descoperit un loc pe care nu il vazusem: Palais Royal. Inspirata de curtea interioara a Palatului, am ales pentru acea zi o tinuta black & white formata din pantalonii culottes (am cedat si eu in cele din urma presiunii trendului si mi-am imbogatit garderoba cu acest model), o maleta alba extra-large si o vesta lunga.

french-style

leather-bag

paris-outfit

stil-vestimentar-frantuzesc

tinuta-alb-negru

Caterina:

Pantaloni culottes: AICI

Vesta: AICI

Geanta de piele: AICI

Palarie: Fedora (Centrul Comercial Felicia)


♥♥♥

La vie est belle!

Caterina & Andreea

You May Also Like

Leave a Reply

*