SEARCH

Poveste de iarna cu Atelier LadyD.

12
Poveste de iarna cu Atelier LadyD.
1Rochie cu Capa, Atelier Lady D.
2Fusta clos, Atelier Lady D.

Toate povestile incep cu sintagma “a fost odata ca niciodata”, asa ca vom incepe si noi povestea de iarna Atelier LadyD.  astfel:

A fost odata ca niciodata un oras minunat, Iasi, cu oameni frumosi si pasionati de ceea ce fac. Un oras plin de creativitate si locuri mereu surprinzatoare, un oras in care ne-am gasit si ne-am regasit de atatea ori.

Dupa cum spuneam, oamenii din Iasi sunt foarte creativi, iar un exemplu clar de creativitate sunt hainele create de Atelier LadyD. Dupa ce ne-a surprins in mod placut cu cele mai diafane creatii de vara, cu insertii de pictura manuala – vezi colectia AICI si AICI, sau cu fustele cu motive traditionale (pictate tot manual) – vezi colectia AICI, de aceasta data Atelier LadyD ne-a surprins cu o colectie city stile.

La intalnirea cu Tiberiu de la Atelier LadyD. am aflat un secret pe care vrem sa il impartasim si cu voi! Am aflat care este numele materialului din care sunt facute fusta alb-gri si paltonul mustar. Materialul se numeste dublu triplu voal si este un material cu calitati deosebite: nu se sifoneaza, formeaza linii foarte feminine cand este croit si in plus nu exista riscul de a se scamosa sau de a-si schimba textura. Noi ne-am indragostit pur si simlu de el!

Pentru frumoasele fotografii ii multumim prietenului nostru fotograful Leo Nard.

pelerina fashion

IMG_5045_web

about fashion street

IMG_5073_web

IMG_5074_web

IMG_5080_web

fusta clos

poveste de iarna fashion

caterina ratoi

fashion blogger

palton mustar

palton mustar

winter fashion story

winter fashion story

winter fashion story

IMG_5158_web

 

O saptamana de poveste!

♥♥♥

Outfits by Atelier LadyD.

Fotografii by Leo Nard

♥♥♥

Caterina & Andreea

User 2
I created this visual diary as a form of expressing myself and my interests. Each week I will update my diary with personal style posts, the creatives who inspire me and the copious amount of influential photos I save daily.

You May Also Like

Leave a Reply

*