SEARCH

O contesa moderna poarta Laura Galic

123
O contesa moderna poarta Laura Galic
1Bluza, Laura Galic
2Fusa dungi, Laura Galic
3Bluza, Laura Galic

Daca intri macar o data in magazinul de haine Laura Galic nu ai cum sa nu te indragostesti de materialele din care sunt realizate creatiile vestimentare, apoi daca probezi ceva, nu ai cum sa nu te transpui intr-un palat, cu contese moderne.

Croiul hainelor, calitatea materialelor, accentele specifice designerului, transforma o rochie lunga, o fusta ampla sau un sacou obisnuit, intr-un element vestimentar cu totul si cu totul special.

Pentru ca o contesa moderna nu isi uita originile si pentru ca iubeste nespus de mult caii, cele mai nobile animale de pe pamant, nu puteam rata o sedinta foto realizata de anstudio, alaturi de caii superbi de la Centrul Sportiv Ecvestru Elixir-Zar.

tinute de ocazie laura galic

tinute elegente de seara

fusta lunga ocazii speciale

caterina ratoi fashion blogger

andreea scarlat fashion blogger

IFS-10

Poti gasi creatiile Laurei Galic (designer iesean) in magazinul Laura Galic din Palas Mall, parter, langa libraria Librarium, pe Strada Cuza-Voda nr. 1A  sau online pe  www.lauragalic.ro. Arunca o privire si vei ramane surprinsa de diversitatea modelelor. Vei descoperi in noua colectie de primavara-vara 2015 cele mai in voga trenduri vestimentare: dungile, culoarea galbena, nuante pastelate dar si combinatiile de alb si negru.

IFS-16

IFS-14

IFS-15

IFS-13

IFS-22

IFS-23

Am purtat:

Andreea: fusta dungi alb-negru Laura Galic- AICI / bluza verde matase Laura Galic – asemanatoare AICI

Caterina: fusta lunga Laura Galic – AICI / bluza alba cu funda, din matase Laura Galic – asemanatoare AICI

Regatul meu pentru un cal!

William Shakespeare in Richard al III-lea

Multumim pentru implicare si fotografii echipei de tineri talentati: anstudio – architecture | photography .

Fotografiile au fost realizate intr-un loc in care frumusetea si dragostea fata de cai sunt cuvintele ce il definesc: Centrul Sportiv Ecvestru Elixir-Zar din comuna Voinesti ( ii puteti urmari pe Facebook AICI).

William Shakespeare in Richard al III-lea

Cu drag,

Andreea & Caterina

 

User 2
I created this visual diary as a form of expressing myself and my interests. Each week I will update my diary with personal style posts, the creatives who inspire me and the copious amount of influential photos I save daily.

You May Also Like

Leave a Reply

*