SEARCH

Fascinatorul homemade

Fascinatorul homemade
Mereu am fost o fana a palariilor, bentitelor, coronitelor si a accesoriilor capilare. M-am bucurat foarte tare cand brandul romanesc DeCorina Hats a lansat o colectie speciala pentru zilele acestea moharate de carantina, cand petrecem mai mult timp decat ne-am dori in propriile case, Fascinatorul handmade este un kit original care ne provoaca sa fim creative si sa ne testam indemanarea in comoditatea propriului camin. Fascinatorele handmade sunt asadar niste kituri prin care ne putem crea singure acasa un accesoriu capilar simpatic. Practic, poti alege sa iti faci singura un accesoriu capilar, utilizand modelul, culoarea si detaliile comandate de tine si primind instructiunile necesare pentru ca aceasta creatie sa nu poarte doar numele designerului care a gandit modelul respectiv, ci si numele tau deoarece tu esti cea care pune cap la cap materialele si tusul final.

Aici vei gasi 9 tipuri de fascinatoare care pot fi facute usor acasa cu kitul pregatit de DeCorina Hats, insa fiecare model in parte mai poate fi adaptat dupa propriile preferinte. Kitul va contine tot ce ai nevoie pentru a face si personaliza una dintre aceste frumuseti.Nu ai nevoie de experienta sau de materiale suplimentare, ci doar de imaginatie si entuziasm. Kitul este transmis prin curier iar instructiunile sunt transmise in format digital prin link de transfer dupa confirmarea platii. Transportul este gratuit in Romania. Daca si tu esti iubitoare de palarii, iti recomand sa faci o vizita pe www.decorinahats.com deoarece vei gasi niste modele cu adevarat deosebite care iti vor scoate din anonimat orice tinuta,

Eu am ales un fascinator din fetru, intr-o nuanta de roz pal. Am urmat instructiunile primite si iata ca am reusit sa imi pun amprenta pe acest accesoriu chic. A completat perfect tinuta romantica pe care o aveam in minte pentru o mica escapada in natura in care sa ma bucur de soarele de mai si campurile noastre pline de flori.

 

 

Am purtat:

Rochie Woman Fashion

Fasciantorul Handmade DeCorina Hats – il gasiti cu un click aici

Kisses,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*