SEARCH

Minimalist Look

Minimalist Look

Auzim deseori in jurul nostru indemnul: keep it simple! Cand vine vorba de vestimentatie, stilul minimalist face referire la linii simple, o schema cromatica formata de cele mai multe ori din non culorile alb si negru la care se adauga indeosebi nuante de gri si bej, elemente vestimentare intr-un numar mic si sa nu uitam bineinteles de calitate. Cum s’ar zice pe romaneste: putin, dar bun! Principiul de baza este ca tocmai acest numar mic de elemente, culori si materiale conduc la o versatilitate care te scoate mereu din impas cand ajungi sa te intrebi: “Eu cu ce ma imbrac azi?”.

Daca pana nu demult stateam departe de alb si negru, dandu-le eticheta de “nuante boring” si alegand mereu mixuri de culori si printuri cat mai indraznete, o data cu trecerea anilor am inceput sa inclin catre o zona ceva mai simplista si neutra: alb, negru, gri, bej, galben, verde, baby blue si baby pink. Totodata, am inceput sa apreciez mai mult un material de calitate si o croiala minimalista.

M-am bucurat mult cand am gasit aceasta fusta midi din piele ecologica. Croiul sau clos ajuta sa marcheze foarte bine talia si sa creeze fluiditate tinutei iar bluza alba cu umeri supradimensionati adauga un pic de dramatism compozitiei, lucru care mie imi place foarte mult. Fusta o gasiti cu un click AICI, iar bluza cu un click AICI.

Si de aceasta data, Maggie Astalosiu este ochiul artistic din spatele fotografiilor. Imi place la nebunie cum se joaca cu unghiurile, elementele de natura si arhitectura, pentru a contura si mai bine aceasta tinuta!

Am purtat:

Fusta midi din imitatie de piele – AICI

Bluza alba – AICI

Pantofi Poema

Photo credit: Maggie Astalosiu – AICI

Kisses,

Caterina

You May Also Like

2 Comments

 • Daniel November 4, 2019 8:03 am

  Prea mult contrast la poze, nu ajuta deloc mai ales toamna 🙂

 • DavidFuh December 14, 2019 2:04 pm

  Рад общаться
  Посмотрите

  кальяны]

  не реклама
  Всем пока!

Leave a Reply

*