SEARCH

You sparkle the most when you are you

deni-iovan-make-up-artist

Increderea în sine este un subiect de actualitate. Ceea ce constituie o problemă este de fapt lipsa încrederii în sine. Suntem bombardați pe toate canalele media de chipuri si corpuri perfecte, de vacanțe care mai de care mai exotice, de cariere strălucitoare și bunuri materiale pe care oricine și le dorește. E ușor să te îndoiești de tine și realizările tale în aceste circumstanțe.

Ce am învățat de-a lungul timpului (și da, nu pot spune că gândeam la fel și la 20 sau 25 de ani, cred că timpul ne ajută într-adevăr să ne maturizăm) este că cel mai important este să îți descoperi stilul, personalitatea…și să ți le asumi. Și uite așa, cu cât te simți mai bine în pielea ta și ești împăcat cu defectele și calitățile tale, cu atât inspiri mai multă încredere în sine. Zâmbetul devine mai mare pe față și apare mai des, articulezi cuvintele cu mai mult patos și începi să îți susții mai mult punctul de vedere, vocea ta se face auzită, postura ta este una mai dreaptă și așa mai departe.

You sparkle the most when you are you!

Am făcut această ședință foto în compania unor oameni și locuri autentice, pe care le admir.

Deni Iovan, make-up artist-ul de la Kelly Image care a adus magie pe chipul meu, este o tipă care emană incredibil de multă încredere în sine. Este o tipă care are acea doză de “nebunie” asumată: își face treaba foarte bine, este extrem de creativă și testează zi de zi idei cât mai trăsnite de make-up, iar acest lucru este foarte apreciat de cei din jur.

Maggie Iene, fotografa cu care am lucrat în ultima jumătate de an, reușește să facă niște cadre care suprind perfect atât personalitatea mea cât și a ei. Îmi place la nebunie cum se joacă cu lumina și cum transmite povești atât de emoționante prin fotografiile pe care le realizează!

Ambasada, locul în care am realizat aceste fotografii, este un loc cu o poveste grozavă în spate. Este un loc de întâlnire a oamenilor faini (ONG-uri, freelanceri, artiști, muzicieni, oameni pasionați, companii), cu idei faine. Eu am vizitat prima dată acest loc în cadrul evenimentului Creative Mornings, unul dintre evenimentele mele preferate din Timișoara. Am înțeles că în anul 2020 locația actuală (fosta fabrică de pălării) va fi demolată iar Ambasada se va muta într-o casă veche-nouă, fosta fabrică de vopsele, lumănări și săpunuri Azur din zona Badea Cârțan.

caterina ratoi
blogger timisoara
make-up kelly image
beauty photo shooting
rochie fashion-up
ambasada timisoara
about fashion street
machiaj deni iovan timisoara
bloggeri timisoara
blogger caterina ratoi
glitter make-up
rochie de ocazie
blogger caterina ratoi
rochii ocazie
glamou photo shooting

Pentru make-up s-au folosit produselele:

Face – Mac Cosmetics Studio Fix Foundation .
-Mac Cosmetics Studio Fix Powder – Brows – Mac Cosmetics Dirty Blonde
– Eyes – Mac Cosmetics Glitter

– Inglot – Gel Eyeliner
– Huda Beauty – Ruby Obsessions
– Huda Beauty – Topaz Obsessions
– Huda Beauty – LipStrobe In Ritzy
– Fix Plus + Mario Badescu setting Spray

Am purtat:

Rochie Rochie Kaimilan QM148 – Fashion Up – AICI

Sandale aurii Zara

Make-up by Deni IovanKelly Image Studio

Amazing photos by Maggie Iene

Lovely location: Ambasada

Kisses,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*