SEARCH

Un loc de poveste in Timisoara: La Doua Bufnite

Un loc de poveste in Timisoara: La Doua Bufnite

Tin minte si acum momentul in care am descoperit din intamplare acest loc. Ajunsesem mai devreme la o intalnire pe care o aveam in zona Unirii asa ca am decis sa ma mai plimb un pic pe stradutele micute din jurul pietei. Am ajuns in dreptul unui geam de care m-am apropiat, m-am ridicat pe varfuri si am descoperit un nou univers: intr-o lumina calda intrezaream rafturi cu sute de carti, niste masute si scaune cochete la care statea o doamna eleganta si se delecta cu un ceai si o carte care parea ca o duce intr-o noua lume.

Am intrat timida inauntru si am descoperit pe rand, coltisor cu coltisor, un loc desprins din povesti: coltul cu poezie si teatru, cel cu recomandarile Bufnitelor, coltul copiilor, coltul in care te poti afunda intr-un scaun balansoar, masute si scaune care te invitau la citit din cartile librariei in compania unui ceai sau a unei cafele aromate, ba chiar si o bancheta in care te puteai cuibari sa citesti, inconjurata de jur imprejur doar de carti.

Am aflat ulterior ca aceasta librarie este una independenta, fondata de 2 bune prietene care se stiu inca din perioada copilariei, la finalul anului 2016. Inca de la inceput, acest concept a fost foarte bine primit in Timisoara datorita amenajarii atat de cozy a imobilului din secolul XVIII, a selectiei de titluri si scriitori cat si a evenimentelor de lansare atat de des gazduite de Bufnite.

M-am reintors cu drag in acest loc pentru a face cateva fotografii, cu gandul de a va impartasi si voua din cele mai frumoase colturi din Timisoara in viziunea mea. Am avut-o ca partenera pe Maggie, care a reusit atat de bine sa surprinda in fotografii frumusetea si magia acestui loc. Va recomand cu caldura sa va uitati peste alte cadre surprinse de ea, cu un click pe profilul ei de Instagram (click Aici). Ea este specializata pe fotografie de nunta, insa face treaba minunata si pe segmentul Portrait & Fashion.

library-photo-shooting

little-black-dress

piano-fashion-blogger

la-2-bufnite-timisoara

reading-photo-shooting

caterina-ratoi-fashion-blogger

iene-maggie-fotograf-nunti

dress-cap-fashion

ceas-daniel-wellington

little-black-dress-fashion-up

PS: cartea mea de suflet este Micul Print 

Rochie litllte black dress cu buzunare si fundita cu perle – Fashion Up – AICI

Sapca: LC Waikiki

Pantofi: Stradivarius

Ceas: Daniel Wellington

♥ ♥ ♥

Fotograf: Iene Maggie – AICI

Locatie: La 2 Bufnite – AICI

Kisses,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*