SEARCH

Pentru prima data la Teatrul German – Jurnal de Romania. Timisoara

Pentru prima data la Teatrul German – Jurnal de Romania. Timisoara

Curand se implinesc 3 ani de cand m-am mutat in Timisoara si sunt in continuare super entuziasmata de acest oras! Inca descopar cafenele si restaurante noi, stradute si cladiri pline de povesti si noi experiente. Imi place sa dau curs tuturor oportunitatilor culturale care se desfasoara in oras si sincer sa va spun in ultima perioada chiar pot spune ca in fiecare saptamana se intampla ceva interesant.

Am vrut sa va impartasesc experienta mea de a merge pentru prima data la Teatrul German din Timisoara deoarece piesa pe care am vazut-o eu, “Jurnal de Romania. Timisoara“, va avea o noua reprezentatie pe data de 22 decembrie si chiar va recomand din tot sufletul sa mergeti la aceasta piesa deoarece este o experienta deosebita.

Jurnal de România.Timisoara este un proiect-montaj compus din fragmente de film, fotografie si teatru, ce isi propune sa fie, prin caracterul confesional necenzurat si nemijlocit, o oglinda sincera a relatiilor interumane, influentate decisiv de mediul urban – Timisoara, dar si un indemn la implicare sociala si comunitara.

M-a impresionat foarte mult senzatia pe care mi-a dat-o aceasta piesa. Are o sinceritate care te zguduie. Sunt momente in care pur si simplu te trec fiori, momente in care te intrebi daca este o piesa de teatru sau ai ajuns intr-un loc in care 6 femei pur si simplu se “dezbraca” in fata ta de orice ambalaj si nu raman decat temerile lor. Este o piesa care lasa semne de intrebare, care te face sa gandesti. Nu este o comedie. Este emotie autentica.

Jurnal de Romania.Timisoara, de Carmen Lidia Vidu, in regia lui Carmen Lidia Vidu.
Cu: Ida Jarcsek-Gaza, Tatiana Sessler-Toami, Daniela Torok, Ioana Iacob, Olga Torok si Silvia Torok.

Dramaturgie: Andrea Wolfer.

Asistenta de regie: Oana Vidoni.

Asistenta de scenografie: Ioana Popescu.

Montaj foto-video: Cristina Baciu, Ovidiu Zimcea

 

Kisses,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*