SEARCH

Don’t Stop and Stare

Don’t Stop and Stare

Cum ar fi ca intr-o zi sa incepem sa privim oamenii si sa-i acceptam doar dupa felul in care interactionam cu ei, dupa calitatile pe care le au, dupa sufletul lor. Sa ne oprim sa punem etichete doar dupa felul in care arata, dupa modul in care se imbraca, dupa pozitia sociala sau banii pe care ii au.

Cum ar fi fost daca toti am fi purtat aceleasi masti, si trasaturile chipurilor nu ar fi fost diferite. Cum ar fi fost ca industria fashion sa nu se dezvolte si sa purtam toti aceleasi haine, in aceeasi culoare care sa nu transmita nimic. Oare am fi incercat sa depunem mai mult efort pentru a-i intelege pe cei din jurul nostru. Sau am fi fost mai toleranti si mai intelegatori cu ei?

Nu stiu daca ar fi fost diferit, insa stiu ca, cu putin efort chiar putem sa lucram la modul nostru de a percepe oamenii. Si chiar cred ca putem sa le acordam tuturor sansa sa ne fie prieteni, sa interactionam cu ei fara a le pune etichete.

Chiar nu cred ca o fata perfecta, cu fond de ten, ruj si un corp imbracat fashion cu haine de firma poate sa imi ofere mai multa credibilitate decat o fata simpla, senina si un zambet din suflet.

Voi ce parere aveti? Putem sa privim oamenii fara a ne face o prima opinie despre ei doar dupa felul in care arata sau se imbraca?

Am purtat: salopeta neagra Woman Fashion – Aici

Fotografii: Oana Gociman

Kisses,

Andreea

You May Also Like

Leave a Reply

*