SEARCH

Ce materiale purtam in sezonul de vara?

1
Ce materiale purtam in sezonul de vara?
1Rochie Noi9

Da, vreau nespus de mult sa vorbim despre vara! Chiar daca pentru moment am apelat la geaca, sunt sigura ca in cateva zile vom vorbi despre canicula. Despre cat de greu suportam caldura, despre machiajul care se topeste si despre hainele pe care sa le purtam pentru a ne simti bine.

Asa ca m-am gandit sa va spun cate ceva despre materialele hainelor de vara. Sunt o impatimita a materialelor de calitate si verific mereu etichetele hainelor inainte de a le cumpara.

Vara, cu atat mai mult este important sa fim atenti la materialele din care sunt facute hainele noastre. Pielea respira mai greu deoarece secreta mai mult sebum si transpira abundent.

De asemenea, hainele ar trebui sa aiba un rol de protectie pentru piele impotriva razelor soarelui, care stim cat sunt de nocive.

Ceele mai potrivite materiale pentru zilele caniculare sunt bumbacul, inul si canepa. Daca sunt realizate din fire organice este cu atat mai bine. Plantele din care se obtin aceste materiale organice nu sunt tratate cu substante chimice, erbicide sau pesticide. Deci riscul de a face alergii scade.

De asemenea aceste tesaturi au capacitatea de a abosorbi transpiratia in exces si deci confera un comfort mai ridicat. Firele din canepa de exemplu, pot opri razele ultraviolete si au proprietati impotriva bateriilor.

Va provoc sa testati gradul de comfort si starea de bine dupa o zi in care ati purtat haine din fibre naturale si o alta in care ati purtat haine din fibre sintetice.

Din fericire retailerii au inclus in colectiile lor produse realizate din aceste materiale. La o prima vedere vi se vor parea scumpe, insa investitia merita!

Recomandarea mea pentru azi este aceasta rochie de inspiratie vintage, realizata din bumbac 100% pe care o veti gasi pe noi9.ro

accesorii-2018

rochie-noi9

rochie-midi-flori

sandale-tezio

rochie-bumbac-100%

Am purtat: rochie noi9 material 100% bumbac – AICI | sandale Tezyo | geanta vintage

Kisses,

Andreea

You May Also Like

Leave a Reply

*