SEARCH

I believe in pink

I believe in pink

Eu cred cu tarie ca alegerea culorilor cu care ne imbracam, cu care ne decoram casa sau pe care le mancam nu sunt intamplatoare. Mi s-a intamplat de multe ori sa ma imbrac intr-o rochie neagra, ca dupa 10 min sa ma schimb intr-una cu imprimeuri colorate deoarece simteam ca negru ma intristeaza. Din aceeasi perspectiva, ma vad adesea la supermarket alegand kiwi sau portocale deoarece consider ca imi dau energie sau alegand anumite elemente de decor in nuante de galben sau verde deoarece mi se pare ca “inveselesc” casa.

Fiecare culoare ne influenteaza diferit, uneori fara sa ne dam seama de acest lucru. Alteori, esti constient de efectul culorilor. De exemplu, se spune ca rozul are proprietati calmante, relaxante si linistitoare. Rozul este cea mai romantica si afectiva culoare. Culoarea roz este asociata cu inocenta si feminitatea, are proprietati calmante si relaxante, creeaza o ambianta optimista si odihnitoare. Rozul exprima tinerete si fericire!

M-am bucurat foarte tare cand am vazut in cadrul colectiilor primavara-vara 2018 costume in nuante de roz. Acestea au avut un succes foarte mare la public si nu am putut sta nici eu deoparte, fara sa imi imbogatesc garderoba cu un astfel de costum. L-am gasit pe site-ul Woman Fashion, la un pret foarte bun si nu am ezitat sa il adaug in cosul de cumparaturi.

pink suit

caterina ratoi

costum roz

blogger timisoara

on the wall

woman fashion

Am purtat:

Costum roz – Woman Fashion – click AICI

Sandale cu platforma Tezyo

Kisses,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*