SEARCH

Rochie cu imprimeu floral

Rochie cu imprimeu floral

Exista o cugetare pe care noi romanii o folosim destul de des: “lucrurile trebuie facute la timpul lor”. Cu siguranta ai auzit de la mama expresia: “Mergi la facultate, inscrie-te la master, toate lucrurile trebuie facute la timpul lor! Timpul trece, si vin alte si alte provocari, si nu vei mai avea cand sa faci si asta.”

Cred ca in esenta lucrurile asa stau, insa uneori este in regula sa ne oprim in loc, sa ne gandim si sa facem ce ne dorim noi cu adevarat. Sa facem exact lucrurile care sunt in acord cu trairile noastre. Uneori impinsi de societate sau de vocea parintelui facem alegeri pe care nu ni le dorim neaparat. Si in felul asta ajungem sa avem joburi de care suntem nemultumiti, sau sa studiem intr-un domeniu in care nu ne regasim.

Ce legatura au toate asta cu  postarea mea de azi? Tocmai ideea de a face lucrurile la timpul lor. Am pregatit aceasta postare ca draft inca de acum o luna, cand puteai purta culori inchise, pantaloni din pilele si cand soarele era mai timid. Insa am tot amanat momentul si azi, cand deja s-au deschis piscinele in oras, sunt nevoita sa vin cu aceasta propunere.

Partea buna e ca aceasta rochie cu flori de la Woman Fashion, poate fi purtata si in sezonul calduros, fara pantaloni. Este facuta dintr-un material fin si fluid, care este potrivit  pentru o zi caniculara.

andreea-scarlat-aboutfashionstreet

camasa-flori

camasa-womanfashion

fashion-street

ghete-salamander-pantaloni-piele

iasi-fashion-blogger

tinuta-primavara-iasi-fashion-street

Am purtat: rochie flori Woman Fashion | ghete Salamander

You May Also Like

Leave a Reply

*