SEARCH

November Notes in Social Media 2017

Luna noiembrie vine cu un eveniment fain pentru Timisoara! BloggingTM 2.1 revine cu a doua editie a conferintei November Notes in Social Media, care va avea loc chiar in acest final de saptamana, pe 10 si 11 noiembrie.

Evenimentul se adreseaza bloggerilor, oamenilor de comunicare, dar si pasionatilor de social media si aduce in prima plan un principiu simplu: de la idee la fapte. Accesul la conferinta, precum si biletele de workshop se pot achizitiona accesand www.bloggingtm.ro , existand pachete speciale cu pret redus daca doresti sa participi la ambele zile ale conferintei.

Eu am fost si la editia din anul 2016 la November Notes in Social Media si abia astept sa particip si in acest an, mai ales ca printre speakeri se numara oameni pe care ii admir si urmaresc in activitatea lor si au mereu lucruri interesante de impartasit. Preferatii mei sunt Chinezu (pentru ca mereu are informatii super relevante prezentate super funny si dinamic), Miruna Ioana de la Si Blondele gandesc si Ioana Chicet Macoveiciuc, cunoscuta in mediul online ca Printesa Urbana (pe ea am cunoscut-o in cadrul unui eveniment din zona de parenting organizat la Shopping City Timisoara).

Prima sesiune a conferintei poarta numele “Building reality – povești care au inspirat fapte” si ii aduce in fata ca speakeri pe Romina Faur, Simona Neumann si Cristina Alb. Cea de a doua sesiune “Social Media Pulse – campanii care au adus o schimbare” ii are ca speakeri pe Miruna Ioani (blogger la Si Blondele Gandesc), Diana Ghilba si Raluca Chisesku iar la cea de a  treia sesiune intitulata “Oversharing – când mult devine prea mult” ne vom intalni cu Cristian China Birta, Ioana Chicet Macoveiciuc si Paula Aldescu.

Ioana Checet-Macoveiciuc November_Notes_in_Social_Media_2017

In cea de a doua zi a conferintei vor fi si 2 workshop-uri:

Literature and Marketing Lessons (workshop)

Sustinut Raluca Kisescu, acesta este un workshop dedicat celor cu minti proaspete, creative, cautatori de sensuri in marketing si in viata. Pentru cei mai practici si pragmatici: oricine lucreaza intr-un departament de marketing, comunicare, intr-o agentie de publicitate, care vrea sa gaseasca inspiratie si solutii pentru campanii, content marketing, leadership si altele.

Build your own WordPress Blog (workshop)

Sustinut de catre Alexandra Giula, owner @ Cloudberries si web designer, scopul acestui workshop este sa ofere o privire de ansamblu asupra modului corect de a crea un site folosind platforma WordPress, folosind un domeniu achizitionat si abonament de hosting propriu. Workshopul va ghida paricipantii in construirea unui blog/website de la zero, folosind cele mai bune practici si cele mai noi unelte.

Ne vedem la November Notes in Social Media?

Kisses,

Caterina

 

 

You May Also Like

Leave a Reply

*