SEARCH

Escapada de toamna

12
Escapada de toamna
1Camasa noi9
2Troler Valigeria

Fiecare Toamna are o poveste despre frunze colorate. Despre o escapada de week-end in natura si despre un bagaj facut imediat dupa terminarea jobului.

Daca intr-un articol anterior am scris ce trebuie sa ai in bagaj cand primesti provocarea de a pleca in 10 minute doar cu un ghiozdan (vezi articolul AICI), de aceasta data as vrea sa scot in evidenta cat este de important sa ai untroler pe care sa te poti baza.

Cu siguranta iti amintesti de vacantele alea in care ai mers doar cu fetele si ai carat dupa tine un troler de dimensiuni gigant. Ei bine, cu putina straduinta si datorita compartimentarii inteligente, sa stii ca poti face o iesire de week-end si cu un troler, mic si versatil.

Trebuie doar sa te organizezi. Mai important este faptul ca, daca vei calatori cu avionul, biletul va fi mult mai ieftin, deoarece un troler de aceste dimensiuni este considerat bagaj de mana.

Normal ca nu vei putea sa iti iei 2 paltoane la tine, insa propun o capa, este perfecta si atunci cand este cald afara, dar si in momentele mai reci. Eu am gasit-o pe aceasta cu un design interesant, realizata din balana si stofa, la noi9.

troler-roncato-valigeria

tinuta-toamna-2017

capa-blana-noi9

camasa-imprimeu-noi9

camasa-imprimeu-geometric-noi9

camasa-cu-funda

Am purtat:

Capa din blana si stofa noi9 – AICI

Camasa imprimeu geometric noi9 – asemanatoare AICI

Troler Roncato de la Valigeria – asemanatoare AICI

♥♥♥

Andreea

You May Also Like

Leave a Reply

*