SEARCH

Emotie de toamna

Emotie de toamna

A venit, a venit toamna! In fiecare toamna am mereu in cap versurile lui Nichita Stanescu, caci toamna chiar este poezie. Dar nu orice poezie, ci una romantica, spusa soptit si cu ton suav.

Cred ca fiecare anotimp are un efect asupra starii noastre de spirit.  Iarna sunt copil, vara sunt libera, primavara sunt cea mai fericita iar toamna sunt melancolica. Dar cum as putea sa fiu altfel cand vad cum frunzele se coloreaza in cel mai frumos mod posibil si apoi cad, cand ploile reci ne fac sa ne retragem sub paturi calduroase, cand imi amintesc de perioada in care mergeam si eu la scoala, cand nimic nu se compara cu mirosul de struguri si gutui de la tara?

Si cum sa ma imbrac altfel in aceasta atmosfera de toamna daca nu cu fuste midi romantice, inflorate? Nu puteau sa lipseasca pantofii nude stiletto si o bascuta frantuzeasca cu perle precum si o bluza off-shoulders (cat ne mai permite vremea). Pata de culoare a venit de la aceasta geanta de piele Manier pentru care am simtit pur si simplu dragoste la prima vedere. Imi pare rau ca nu am descoperit-o chiar din vara, deoarece s-ar fi asortat perfect cu un lan de floarea soarelui dar si acum toamna face din ochi frunzelor galbene.

midi-skirt

caterina-ratoi-blogger

ladylike-street-style

romantic-style

tendinte-moda-toamna-2017

midi-skirt

autumn-fashion

caterina-ratoi

romanian-women-portrait

genti-piele-italia

Am purtat:

Fusta midi cu flori Woman Fashion 

Geanta de piele galbena Manier

Pantofi stiletto Tezyo

Basca din lana cu perle Zara

Body de catifea off-shoulder Pull & Bear

Kisses,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*