SEARCH

Back to school

Back to school

Septembrie. Septembrie este despre emotia primei zile de scoala, despre frunzele galbene care cad incet din copaci, despre strugurii si gutiile din gradina, despre must si despre dumitrite colorate.

Intoarcerea la scoala, desi nu am mai trait-o pe pielea mea de cativa ani, imi trezeste de fiecare data sentimente de nostalgie. Mereu mi-a placut sa merg la scoala. Indiferent daca a fost vorba despre gradinita, gimnaziu, liceu, facultate sau master, acesta a fost mereu un loc in care am mers cu drag deoarece consider ca scoala, profesorii si colegii cu care intri in contact iti definesc in cele din urma felul tau de a fi si iti aduc unele dintre cele mai frumoase amintiri. Pe bancile liceului am cunoscut-o pe Anca iar pe cele ale facultatii pe Andreea, prietenele mele de suflet de atunci pana acum si cu siguranta inca multi ani inainte.

Fara sa imi dau seama, zillele trecute tot auzind peste tot de inceperea scolii, m-am trezit imbracata cu o tinuta 100% back to school: maleta neagra, fusta deasupra genunchilor, un sacou cu carouri, ghete de toamna, sosete lungi si rucsac. Mi-am luat asadar o cafea si agenda si am pornit cu Remus la o sedinta foto after work, cu gandul la back to school.

back-to-school-outfit

back-to-school-outfit-rock

blogger-caterina-ratoi

about-fashion-street

smile

reserved-shopping-city-timisoara

shopping-city-timisoara-fashion

back-to-school-outfits-ideas

back-to-school-fashion-outfit

tendinte-moda-toamna-iarna-2017-2018

Am purtat:

Sacou in carouri Reserved – Shopping City Timisoara

Fusta de piele H&M

Ghete cu tinte Reserved – Shopping City Timisoara

Sosete H&M

Ochelari de soare H&M

Foto credit: Remus Daescu – intra pe pagina sa pentru a-l cunoaste mai bine – AICI

♥♥♥

Feel free to be cool back to school,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*