SEARCH

Festival La Vie 2017

Festival La Vie 2017

Cand ma gandesc La vie ma gandesc la traditii si campuri aurii. La mirosul de aer rece dar si de fum sau la gustul dulce al strugurilor.

Astept cu nerabdare sa merg anul acesta la Festivalul La Vie Editia a II a, organizat la Crama Gramma, chiar la podgoria Gramma din comuna Birnova. Vor fi 3 zile petrecute in natura cu apusuri de septembrie, alaturi de vinul conversatiei, concerte, ateliere si multa relaxare.

3 zile de arta si muzica – Festivalul „La Vierevine in aceasta toamna

Program artistic pe zile si ore

denim-look

Tinuta-festival

0geaca-jeans-supradimensionata

geaca-jeans-pull&bear

all-denim-look

            bluza-motive-traditionale

 „La Vie” se concentreaza pe crearea unei legaturi armonioase intre cultura vinului si cea a muzicii si a artelor libere, construind astfel pentru doritori o experienta educativa si de agrement.

Festivalul va incepe vineri, 8 septembrie, incepând cu ora 16:00, sambata si duminica urmand ca activitatile sa se desfasoare de la pranz, incepand cu ora 12:00. Programul va include tururi ghidate in vie, workshop-uri oenologice si tehnice, ateliere de degustare si concerte. De asemenea, organizatorii au decis sa extinda si zona de preparare si vânzare a mancarii, furnizorii oferind anul acesta o gama bogata de produse pentru festivalieri.

Organizatorii anunta ca 10% din incasarile rezultate din vanzarea de bilete va fi directionat catre proiectele Fundatiei Comunitare Iasi. „Ne dorim ca „La Vie” sa fie un festival al comunitatii. Credem ca astfel sustinem grupurile de initiativa si facem un mic pas spre responsabilizarea iesenilor. Unde-s multi, puterea creste si astfel investim in viitorul Iasului!” – a declarat Raluca Moiseanu, organizator al festivalului.

 

POUR LA VIE – programul pentru iubitorii vinului
☆Visite La Vie! – Tururi ghidate
☆C’est quoi La Vie? – Seminar oenologie
☆Sense de La Vie! – Ateliere degustare
☆C’est La Vie! – Workshopuri technice
☆La Vie est belle! – Invitati speciali

DANS LA VIE – 12 concerte live

LA VIE BOHEME
☆ Gastronomie
☆ Ateliere de cultura vinului si degustari
☆ Activitati sportive
☆ Producatori locali
☆ Instalatii artistice

 • Transportul este asigurat pana la locatie
 • Pentru copii sunt pregatite foarte multe surprize: ateliere, animatii, spectacole, jocuri
 • Trasee de bicicleta, parcare de biciclete si cadouri pentru biciclisti
 • Zona de Camping

BILETE

Biletele de intrare la festivalul „La Vie” pot fi procurate la locatiile partenere: Libaria Carturesti din Palas Mall si Cafeneaua FIKA din zona Piata Unirii. Inainte de  inceperea evenimentului, abonamentele de trei zile vor costa 90 lei/ persoană sau 35 lei/ zi, iar incepand cu data de 8 septembrie, biletele vor costa 50 lei/ zi, nemaifiind posibila achiziționarea de abonamente. Achizitionate la fața locului biletele de o zi vor costa 50 lei/persoana. Biletul de o zi poate fi folosit in oricare dintre cele trei zile si este valabil pentru o singura intrare, iar copiii cu varsta pana in 14 ani, insotiti de adulti, beneficiaza de gratuitate. De asemenea, copiii cu varste cuprinse intre 14-18 ani pot participa doar cu acordul parintilor si vor achiziționa bilete la pret intreg.

_____

Evenimentul este organizat de Oddity Events, in parteneriat cu Crama Gramma, Camera Agricola Judeteana Iasi, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi si al Primaria Comunei Barnova. Festivalul a pornit de la ideea punerii in valoare a potentialului vitivinicol din zonei Moldovei si de a oferi o alternativa culturala sanatoasa de petrecere a timpului liber la inceput de toamna.

Mai multe detalii, informații, concursuri de „La Vie” se pot afla de pe pagina oficială de Facebook: Festival la Vie.

v

LaVie-2016

Festival look:

Fusta in postura de top Lady D

Pantaloni scurti H&M

Geaca supradimensionata Pull & Bear

Sandale Tezyo: asemanatoare AICI

Kisses,

Andreea

You May Also Like

2 Comments

 • Diana September 7, 2017 9:37 am

  Ce pretty esti ❤️
  Instant mi-a sarit in ochi piesa cu pricina si am banuit ca e Lady D. Foarte faina si jacheta, ai cumparat-o demult?

  • About Fashion Street September 10, 2017 7:25 pm

   Buna Diana,

   Multumesc :* Jacheta am cumparat-o in iunie la Festival Afterhills :), insa cred ca mai gasesti in magazine modele asemanatoare.

Leave a Reply

*