SEARCH

Summer look

Summer look

Elementul vestimentar preferat din garderoba mea este cu siguranta fusta midi. O consider extrem de feminina, atemporala si comoda, asadar mixul perfect pentru a o integra in cat mai multe tinute. Intr-un moment de relaxare, cand navigam in cautare de inspiratie pe Pinterest, mi s-a oprit privirea asupra unei tipe minione care purta o fusta lunga si am realizat faptul ca desi mi se par foarte interesante fustele lungi, m-am ferit intotdeauna de ele cu gandul ca nu sunt potrivite pentru inaltimea mea. Am gasit insa fusta pe care o port in aceste fotografii pe Woman Fashion, un site de pe care mi-am mai comandat recent o fusta midi care mi-a placut mult (gasesti AICI postarea) si mi-am zis ca acesta este momentul sa adaug acest tip de fusta in garderoba.

Realizata dintr-un bumbac plin, care cade frumos, cu dungi colorate si buzunare pe parti, pot spune ca aceasta fusta a devenit unul dintre articolele mele preferate din garderoba. Am ales sa o port cu o bluza fucsia off sholder si ochelari cat eye cu lentile de tip oglinda. Et voila, un look de vara plin de viata si comod!

fusta-lunga

off-sholder-top

bluza-umar-gol

stripes-long-skirt

caterina-ratoi-blogger-fashion-timisoara

fusta-lunga-vara

stripes-long-skirt

Fotografiile au fost realizate in Piata Unirii din Timisoara, in fata Muzeului de Arta. Iti spun acest lucru deoarece probabil si tu, daca locuiesti in Timisoara, ca si mine, treci de multe ori pe langa el fara a acorda prea multa atentie evenimentelor si expozitiilor care au loc inauntru. Am vizitat impreuna cu Andreea expozitia Meating by Virgilius Moldovan care ne-a impresionat profund si ti-o recomandam cu drag. Expozitia infatiseaza personaje hiper-realiste si supradimensionate in ipostaze inedite, o parte dintre acestea fiind figuri istorice sau personaje politice. Este adusa in fata estetica uratului si o perspectiva critica asupra criteriilor de frumusete standardizata ale lumii contemporane. Expozitia face parte din cea de a doua editie a Festivalului de Arta Contemporana Baroque||Urban si va putea fi vizitata pana pe data de 12 septembrie la Muzeul de Arta Timisoara.

Am purtat:

Fusta lunga cu dungi Woman Fashion (click AICI)

Bluza off shoulder Bershka

Ochelari de soare cat eye Meli Melo

Kisses,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*