SEARCH

Cochete pe biciclete – editia 2017

Cochete pe biciclete – editia 2017

Echipa “Verde pentru biciclete” ne invita duminica, 21 mai, la editia numarul 5 a evenimentului “Cochete pe biciclete”. Acest eveniment se doreste a fi o celebrare a feminitatii, a frumusetii, a elegantei, a unui stil de viata sanatos si activ.

Intalnirea celor mai Cochete Bicicliste va avea loc ca de obicei la ora 10, pe platforma Timco. Pana la ora 11, se vor oferi numere si baloane VpB, premii surpriza de la parteneri, se va face o scurta incalzire si apoi se va porni pe urmatorul traseu: Platforma Timco –  Calea Circumvalatiunii – Str. Gh. Lazar – Piata 700 – Str. Paris – Bd. Republicii – Bd. Regele Ferdinand I – Bd. 16 Decembrie 1989 – Bd. Ctin. Brancoveanu – Str. Glad – Str. Cozia – Str. Surorile Martir Caceu – Aleea FC Ripensia – Piata Leonardo da Vinci (peste pasajul Michelangelo) – Bd. V.Parvan.

La Cochete pe Biciclete vor fi prezenti designeri vestimentari si de accesorii din Timisoara, precum: Andreea Caradjov (Andreea Caradjov), Andreea Micle (Micle), Mirela Ciora-Corcosa (MI RE LA), Cristina Dulcea (Nifty), Oana Fometescu (Store&Stories) si Paula Aldescu, blogger de cultura (Tricoul Inteligent Dunia). Tinutele prezentate se preteaza pentru mersul pe bicicleta si vor fi incluse ulterior in a patra editie a ghidului vestimentar pentru bicicliste, distribuit online gratuit.

Ce premii au pregatit organizatorii pentru cochetele pe biciclete?
  • Sponsorul StarShinerS va oferi 5 vouchere in valoare de 100 lei fiecare valabile in showroom-ul din Shopping City Timisoara.
  • Sponsorul Arsenal Park va oferi 5 premii care constau in cate o noapte de cazare la Arsenal Park pentru 2 persoane, 5 vouchere duble la AquaPark si 5 vouchere duble la AventuraPark.  
  • Sponsorul visuel.ro va oferi 3 premii care constau intr-o sedinta de machiaj si coafat, oferite inainte de eveniment  printr-un concurs online derulat de miercuri pană vineri, care vor fi concretizate la Cochete, in intervalul orar 10:00 – 11:00. In plus, visuel.ro mai ofera, in cadrul unei tombole: 10 vouchere X (100 lei Visuel + servicii înfrumusețare parteneri),1 ondulator profesional conic Labor Pro, 1 set de epilat profesional Biemme, 1 set ingrijire Upgrade, 1 perie profesionala de par Upgrade,1 burete profesional pentru make-up Labor-Pro.
  • Sponsorul Yves Rocher Romania va oferi 50 de produse ai cate un butas de lavanda, oferite in cadrul unei tombole. In plus, toate participantele primesc carduri cu reducere Yves Rocher.
  • Partenerii sportivi SmartFit Studio ofera 10 abonamente de o luna – full fitness la oricare dintre sali.
  • O Cochetă va intra in posesia unui cos de bicicleta marca Fabulous Baskets, castigate în urma unui concurs derulat pe pagina de Facebook a Verde pentru Biciclete, de joi pana vineri.
  • 3 premii constând în câte un flower carrier va fi oferit de Peonies & Hydrangeas.

Ai nevoie de inspiratie pentru a fi cocheta pe bicicleta? Iata mai jos cateva propuneri stilate si comode:

girls-on-bike

HOWTORIDEABIKE

HOWTORIDEABIKE

girl-on-bike-midi-skirt-main

skirt-bike

skirtbike

cochete-pe-biciclete

You May Also Like

Leave a Reply

*