SEARCH

Artisans Bazaar

Artisans Bazaar

O nouă editie Artisans Bazaar – cel mai cunoscut targ al creatorilor locali din zona de vest a tarii, ajunge in luna februarie la o noua editie care promite sa ne surprinda cu foarte multe surprize frumoase. Targul are loc in acest weekend, 18-19 februarie, la Porto Arte.

Ce vom gasi aici?  Obiecte de arta, design si decor, accesorii lucrate manual si haine create de designeri vestimentari din zona de vest a tarii sunt principalele atractii.Printre expozanti se numara  Tea MotT’esha by Diana TătucuLavandair din Gradina de lavandaIncolourswetrust by Nona NonesAB Clockwork by Amelia BonceaLuminita ArdeleanL u n by Manuela MarchisOnibon FashionOana StoianSkinder DaniLaura ChiriţăAnca Popovici,  Oana Mădălina Răiceanu si multi altii.

„Artisans Bazaar pune accent pe artizanii deosebiti pe care ii promovam sub o denumire care ii caracterizeaza cel mai bine. Sunt pregatiti sa revina cu noile colectii si creatii la prima editie de anul acesta”, spun fetele de la Noi Re-Cream, organizatoarele evenimentului.

Pe langa targul efectiv, organizatorii au mai pregatit cateva surprize placute. Vor avea loc si doua ateliere, de pictura pe basorelief, respectiv Ikebana, organizate de Noua Acropola, in timp ce Teatrul Portabil ne asteapta duminica, de la ora 17, la un show de improvizatie folclorica in context urban.

Abia astept sa ajung la acest targ, mai ales ca am gasit deja cateva articole cu adevarat deosebite pe care vreau sa le vad live:

  • Rochiile pline de culoare si povesti, semnate Luminita Ardelean:

rochii-designer-timisoarean

  • Acest superb colier handmade semnat Oana Stoian:

tar-vintage-bazaar-timisoara

  • Paltonul roz pudrat desprins parca dintr-o poveste, semnat Oana Madalina Raiceanu:

rochii-designer-timisoarea

  • Aceste fuste midi cu imprimeuri florale semnate Tea Mot:

fuste-imprimeu-floral

Ne vedem la Artzaans Bazaar pe 18-19 februarie!

Kisses,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*