SEARCH

CONCURS DE FOTOGRAFIE IN TIMISOARA – LIDL ART SPOT

CONCURS DE FOTOGRAFIE IN TIMISOARA – LIDL ART SPOT

Nu a trecut decat un pic mai bine de jumatate de an de cand m-am mutat in Timisoara dar inca sunt foarte incantata sa descopar stradutele pline de farmec ale acestui oras si cladirile vechi care ma fascineaza in adevaratul sens al cuvantului.

Aproape in fiecare weekend imi rezerv putin timp pentru a “ma pierde” pe strazile orasului si a fotografia cele mai interesante cladiri, cu acel vibe retro care ma fac sa visez cu ochii deschisi la vremurile de altadata. Nu de putine ori eu am zis ca nu m-am nascut in perioada potrivita si mi-ar fi placut sa fi trait in perioada interbelica.

Daca si tu esti pasionat sa te plimbi pe strazile Timisoarei in cautarea celor mai frumoase cladiri si stradute, am o veste super buna pentru tine.

Lidl te provoaca la un concurs cool de fotografie!

Surprinde locurile tale preferate din oras si inscrie-te in concurs pe surprize.lidl.ro/art-spot cu pana la 3 fotografii, care vor fi jurizate de experti in arta fotografica si de un reprezentant Lidl. Lucrarile trebuie sa fie originale, insa pot fi supuse oricarei forme de interventie artistica, digitala sau analogica, care tine de viziunea personala, precum procesarea computerizata, colajul sau mixed-media.

Premiul cel mare consta in expunerea lucrarii in magazinul Lidl din Dumbravita si o excursie de 5 stele la Berlin, oferita prin Lidl Tour. Pentru premiul II, castigatorul va primi o drona foto, iar artistul clasat pe locul III va primi o camera 360°.

LIDL-ART-SPOT–CONCURS-DE-FOTOGRAFIE

Locul suprins de mine in fotografie este Piata Operei, una dintre principalele piete din Timisoara din care poti admira cateva dintre cele mai importante monumente ale Timisoarei: Teatru si Opera Nationala, Catedrala sau o cladire veche care poarta si astazi urmele de gloante din timpul revolutiei. Este un loc plin de emotie si istorie!

Daca ai nevoie de putina inspiratie in gasirea celor mai frumoase din Timisoara, iti propun locurile mele preferate:

piata-libertatii-timisoarapiata-unirii-timisoarapiata-victoriei-timisoara

*Fotografia utilizata in realizarea colajului este scan dupa ilustratia realizata de Aurelian Scorobete

Asadar, ia-ti telefonul sau aparatul de fotografiat, iesi la o plimbare prin frumoasa Timisoara si incrie-te in concurs!

You May Also Like

Leave a Reply

*