SEARCH

Kit de toamna: trench & cizme din cauciuc

12
Kit de toamna: trench & cizme din cauciuc
1Trench: noi9
2Cizme: Oldcom

Asa cum de multe ori se intampla sa avem pregatit un kit pentru ingrijirea parului – balsam si sampon, sau un kit de urgenta pentru make-up – fond de ten si mascara, la fel trebuie sa avem si un kit de toamna – trench & cizme de cauciuc, astfel incat sa nu fim luate prin surprindere, in caz ca vremea o ia razna si ne trezim ca in 2 zile se instaleaza toamna!

Am avut mereu o slabiciune pentru cizmele din cauciuc colorate, insa acum este pentru prima data cand am o pereche intr-o culoare uni, puternica. Insa, de fiecare data cand le port primesc tot felul de intrebari amuzante de la cei din jurul meu. Cizmele din cauciuc sunt foarte practice si comode, daca iti propui sa faci o plimbare in parc, pe o vreme ploioasa. Sunt usoare, iar daca nu sunt temperaturi cu minus nu ai de ce sa iti faci griji in ceea ce priveste frigul.

Si pentru ca vremea este inca capricioasa, un trench subtire este perfect pentru diminetile racoroase si amiezile cu soare. Il poti purta cu un tricou sau o bluza subtire, fara a-ti face probleme asupra temperaturii de afara.

Si pentru ca acest kit de toamna fashion sa fie perfect, adauga si un prieten in combinatie, astfel incat sa ai parte de o plimbare relaxanta!

pantaloni-dungi-mango tinuta-de-toamna-2016 trench-noi9-magazin-hainetrench-toamna-2016noi9-tendinte-toamna cizme cauciuc-oldcom-rosii

cizme-cauciuc-oldcom

palton-subtire-toamna

tinuta-toamna-fashion

dog-argentinian-ara

Am purtat: kit de toamna:

Trench: noi9

Tricou: noi9

Cizme: Oldcom – doar 53 Ron

Pantaloni: Mango

The dog: My lovely ARA

You May Also Like

Leave a Reply

*