SEARCH

Stiai ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume?

Stiai ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume?

Stiai ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume? …Cu aceasta intrebare a inceput scrisoarea din partea Lidl Romania care a lansat luna aceasta o provocare pentru toate femeile din Romania.Ei bine, eu stiam, am auzit de atatea ori incat pur si simplu mi s-a intiparit in minte. Ce-i drept, chiar consider ca suntem un popor de oameni frumosi!

Despre ce este vorba? Pentru ca cei de la Lidl Romania isi doresc sa afle trucurie de frumusete care stau la baza acestui adevar, pornesc la drum cu Caravana Cien si vor cutreiera tara in lung si in lat, pentru a aduna cat mai multe ponturi de ingrijire.

Asta inseamna ca, in perioada 27 august – 21 septembrie, acestia vor poposi in 25 orase, timp de 1 zi si invita toate femeile sa le se alature, pentru protejarea frumusetii romancelor. Toate femeile care care vor vizita Caravana Cien isi vor putea impartasi ritualul lor de ingrijire iar ca recompensa vor primi cel mai tare pont de infrumusetare: gama de produse Cien. Vezi AICI harta Caravanei Cien.

Urmareste hashtag-ul #pontdefrumusetare pentru a afla cele mai bune ponturi de frumusete,chiar de la romance!

lidl romania pont de frumusete

fashion blogger lidl romania pont de frumusete

fashion blogger lidl romania pont de frumusete

ia romaneasca traditionala

Iata unul dintre ponturile de frumusete care le folosesc si cred ca v-ar fi de folos si voua, de aceea l-am si impartasit cu voi deja de saptamana trecuta prin intermediul contului de Instagram:

lidl pont de frumusete

Nu uitati sa aflati si #pontuldefrumusete al Andreei, cu un simplu click AICI.

Si cel mai important…nu uitati sa va apreciati frumusetea!

Photo credit: Pink Cat Photo Agency & Leonard

Ie Caterina, Ie Andreea: Iiana

Pupici,

Caterina

You May Also Like

Leave a Reply

*