SEARCH

3 bluze la moda in vara 2016

3 bluze la moda in vara 2016

Vara aceasta, mai mult ca oricand, s-au remarcat cateva modele de articole vestimentare must have in garderoba fashionistelor. Astazi ne indreptam atentia asupra bluzele, urmand sa continuam seria acestor articole si cu incaltari, rochii sau accesorii must have in aceasta vara.

Ps: pe site-ul Shein, de unde am ales cele 3 articole vestimentare de mai jos, pana pe 12 iulie aveti transport gratuit la orice produs si reduceri de pana la 50%. Happy us!

Asadar, iata 3 modele de bluze must have in garderba de vara 2016:

  1. Bluza cu umeri goi

Fara a exagera, acesta este cel mai hot trend al verii. Toate colectiile marilor creatori de moda precum si magazinele mass market au introdus in oferta lor acest model de bluza. Sexy si jucaus, acest model de bluza este perfect de purtat in vacante si timpul liber.

Fashionistele completeaza de cele mai multe ori acest tip de bluza cu un alt element must have in aceasta vara: colierul choker.

bluza cu umeri goi

Bluza o gasiti AICI (click)

2. Camasa tip rochie

Un alt element vestimar la mare cautare in aceasta vara este camasa tip rochie. Este un item pe atat de simplu, pe atat de elegant si verstil, putand fi foarte usor adaptat in functie de accesorizare in tinute business, elegante sau sporty chic.

rochia camasa

Camasa o gasiti AICI (click)

3. Bluza cu ciucuri

Ciucurii au invadat gardeoroba noastra. Pornind de la coliere, cercei, incaltari, bluze, genti sau rochii, ciucurii reusesc sa transforme orice item dintr-unul banal in unul fashion si jucaus. Noua ne plac extraordinar de mult si i-am introdus cu drag in garderoba noastra.

Ce spui de o bluza care imbina 2 dintre cele mai hot trenduri ale verii – umerii la vedere si ciucurasii?

bluza ciucuri

Bluza o gasiti AICI (click)

***

Care sunt trendurile voastre preferate in aceasta vara?

Kisses,

Caterina & Andreea

You May Also Like

Leave a Reply

*